| doraz a întrebat:

am o prietena cea mai buna de fapt c-am de 6 ani, am ras impreuna, am plans etc, dar de cand e la liceu s-a schimbat, sta mai mult cu una de la scoala, adica se intalnesc; merg in oras si cu mine nu prea s-a mai intalnit vreo 2 ani decat f rar.anul asta ne mai intalnim. i-am facut cateva scene d gelozie pentru ca normal ca ma ofticat sa apara aia pe care o stie de putin timp intre noi. ea spune ca eu ii sunt bf dar si aia e.eu insa nu prea cred, am impresia ca sta cu aia doar ks aibe cu cine sa stea la scoala si sa se dea bine.nici macar nu stie daca vor ramane prietene dupa terminarea liceu... ce sa fac ca sa o trezesc la realitate?! vreau sa fie vechea mea prietena, nu o fitoasa.macar cu mine sa fie la fel! cu aia nu ma intereseaza.la o zi de nastere anul trecut am fost si eu cu priuetena mea si cu aia de la ea de la scoala si s-au purtat destul de distant nu mi s-au parut asa apropiate cum sunt eu cu ea.Pls ajutati-ma. O zi frumoasa cu prieteni buni!happy

4 răspunsuri:
| bogdand a răspuns:

Incearca sa o inviti la o plimbare ceva, fa-o sa isi faca timp pentru tine si daca te refuza din pacate nu mai ai ce sa mai faci decat sa accepti ca prietenia voastra s-a schimbat. oricum nu inseamna ca nu mai tine la tine dar e prea acaparata de noua ei prietenie si are mai multe in comun cu noua prietena.
Ai grija de tine si nu dispera. Prietenii adevarati sunt foarte rari, asa ca nu te invinovati pe tine.

| alexxaz a răspuns:

Adevarul e ca sunt persoane care te pot dezamagi. Spune-i ca s-a schimbat de cand e la liceu si ca nu-ti place ca nu isi face timp si pentru tine. Oamenii se pot schimba...

| lacri a răspuns:

Ar trebui sa iti faci si tu alta bf. dar e bine sa cunosti catzi mai multi oameni mereu. incearca sa tii ti apoape de tine. te v-a ajuta.

| doraz explică:

Multumesc mult pentru raspunsurile date.@lacri, ne stim de foarte mult timp si stim tot uan despre alta, deci n-as putea sa o las chiar asa.eu am o prietena la scoala, dar nu se compara...plus ca prietena mea are acelasi fel de a fi.pe ea o strica mult prietenia cu tipa aia si nu stiu cum sa-i spun sa inteleaga ...atuci cand suntem fata in fata eu si pr mea ne intelegem super nu ne certam dar cand vine vorba de aia simt ca mor.pana la urma eu sunt prietena ei de atata timp si ii acord prietenia mea neconditionat, iar aia o stie de 3 ani si am impresia ca ii e prietena mai mult pentru a avea cu cine iesii pe afara & cu cine sta la scoala.