Cred ca ar trebui sa analizezi bine situatia, tu esti cea mai in masura persoana sa faca asta. Si iti vei da seama singura daca prietena ta merita o a doua sansa sau nu. Eu zic ca da, dar trebuie sa fii mai precauta, si fii mai atenta la comportamentul ei. O sa faci alegerea potrivita, o sa vezi.
Bineinteles ca ar trebui sa ii dai o a doua sansa! Nu inteleg, tu te-ai despartit de ea pentru acea fata? Pai nu stiu daca te va maia ccepta ea acum, dar incercarea moarte n-are! Succes si nu mai lasa pe mineni si nimic sa intervina in relatia voasta!
"Greşeala e omenească. Iertarea e divină". Lasă orgoliile. Dacă a învăţat din această greşeală, merită şi mai mult a doua şansă. Oricum, să vă fie învăţătură de minte. Cred că dacă ar veni cineva şi mi-ar condiţiona prietenia lui cu prietenia altuia, l-aş lăsa imediat acolo şi m-aş feri de el.
Buna! toti meritam o sansa si mai ales cand se caieste, probabil si-a dat seama ca nu poate trece pe langa tine si sa nu te salute si acum regreta. O prietenie de lunga durata cum este a voastra din copilarie nu trebuie lasata pentru nimic altceva indiferent de consecinte. Purtati o discutie in 3 si poate veti rezolva problema.Deseori un prieten te raneste si tu trebuie sa-l ierti, nimeni nu este menit sa fie perfect.By
Exact prin asta trec si eu acum. o prietena s-a certat cu mine din cauza unei alte fete care s-a bagat intre noi. daca ea mi-ar spune ca ar vrea sa fim din nou ca la inceput nu stiu ce i-asi raspunde, dar...
eu cred ca ar trebui sa-i dai o a doua sansa. pana la urma nu ai nu stiu ce de pierdut daca o faci., dar poti sa ii spui exact ce simti. : ca iti doresti sa fiti din nou prietene, dar nu ai mai accepta ca o alta fata sa intervina intre voi, o ierti si speri ca nu se va mai intampla - sau ceva de genu . sa vezi cum reactioneaza...
si a-ti putea fii din nou prietene, dar sa nu mai pui chiar asa mult suflet la inceput. sa o lasi pe ea sa se revanseze pentru ce ti-a facut. poate a invatat ceva din asta, poate ii este din nou dor de tine -adica de prietenia cu tine si o sa va intlegeti ca la inceput sau poate mai bine
stiu cum ii sa ai o prietena si dintr-o data sa nu mai vb cu tine, sa nu te mai bage in seama din cauza unei alte fete , dar sper ca va fi bine iar voi ve-ti fii idn nou prietene, oricine merita o a doua sansa