| Piink a întrebat:

Am o prietena daca pot sa o numesc asa si nu stiu ce are cu mine ca ba ma cearta cu prietenele, ba sta cu baiatul care stie ca imi place si imi face in ciuda, ce sa fac?

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna Pink!^^ Intreab-o ce are cu tine, cu siguranta nu se poarta asa din senin, poate in trecut ai facut tu ceva care a deranjat-o. Deci, poarta o discutie sincera si deschisa cu ea, intreba-o ce se intampla, de ce se poarta asa, si daca chiar ii pasa sa se impace cu tine, iti va zice. Daca nu, nu va trebui sa o ignori. In plus, tu nu trebuie sa-i arati ca te afecteaza sau te intereseaza gesturile pe care le face! Daca va vedea ca te raneste, cu atat va fi satisfactia mai mare pentru ea! Deci ignor-o pur si simplu, si arat-i ca nu-ti pasa orice lucru ar face ca sa te infurie. Cu timpul, isi va da seama ca esti o altfel de persoana fata de cum te credea ea, si te va lasa in pace! O zi frumoasa!happy kiss

| Johnny_3797 a răspuns:

Buna,cum adica ce sa faci, sa vorbesti cu ea si sa o intrebi daca ea iti este prietena si daca iti va raspunde da atunci ii vei spune cum asa daca faptele ei spune altfel. Vorbeste cu ea serios si spune-i tot ce ai suferit din cauza ei daca ea este o prietena adevarata atunci ea te va intelege si cit de cit isi va repara greselile daca nu atunci clar cu ea si cu prietenia ei. Sper ca te-am ajutata, Succese happy