anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena de 16 ani. Fumeaza de la 14 ani, este foarte sportiva, joaca fotbal, ba chiar este intr-o echipa de fotbal, joaca mai bine chiar si decat baieti. Inainte era mai facuta, nu grasa pentru ca nu are pe cine seamana insa avea un corp foarte frumos, demn de admirat insa de cateva saptamani a slabit extrem de mult, toate hainele odate stranse pe ea acum isi pune curea ca ii cad de pe ea si picioarele nici nu i se vad in pantaloni, asa de slaba a ajuns. Este mereu nervoasa si are cearcane foarte mari si extrem de inchise la culoare. Mainile i se umfla si mereu ii sunt vinete. Era foarte sanatoasa acum o luna.
Nu stiu ce are si chiar imi fac griji pentru ea. Va rog ajutati-ma, ar putea fi bolnava de ceva pentru ca ea este prea capoasa ca sa mearga la doctor

5 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Doar un doctor poate raspunde la acesta intrebare cel mai bine e sa o indrumi la medicul de familie sa o trimita sa faca niste analize! mult noroc!

| SweetSecrets a răspuns:

Nu cred ca e boala,probabil a slabit din cauza stresului(scoala, certuri cu parintii etc), acum depinde si de cat de mult fumeaza... Spune-i sa continuie cu sportul pentru ca e sanatos:*.Eu zic sa se lase macar 1 saptamana de fumat sa vada cum se mai simte.P.S.Sugereaza-i sa doarma macar 8h pe noapte si sa manance sanatos! daca continuie sa slabeasca ar trebui sa o convingi sa mearga la doctor, insotita de tine, binenteles.Succes k prietena ta:*happy. Funda?

| ReeaAndreea a răspuns:

Hey! Uite asta ti-o spun din propie experinta : fumatul si drogurile nu au nici o legatura cu sportul. Nu se poate numi sportiv o persoana care fumeaza sau / si care se drogheaza. Si fumatul de la varste foarte fragede nu are efecte prea bune : sigur a inceput sa se certe cu parintii, cu unii prieteni, sa se simta din ce in ce mai obosita cand face sport, sa se simta foarte stresata. Ca sa isi revina de-a binelea trebuie doar sa se lase de fumat ceea ce nu este foarte greuwinking

| Bellinda99 a răspuns:

Pai eu cred ca ea a slabit asa mult din cauza fumatului. Poti so sfatuesti ca i prea tanara ca sa fumeze.Si incearca sai fi mereu alaturi si so sustii.Asta ar face un prieten adevarat.Incearca so opresti sa din fumat pentru ca se poate imbolnavi si mai grav.

| danielahopes a răspuns:

Este din cauza fumatului sunt sigura de asta! fumatul poate pruduce boli grave chiar si reactiile care le-a avut prietena ta