Ai spus ca ai o relatie frumoasa cu fata cu care esti, ca va merge excelent, ca va intelegeti si va sprijiniti, te iubeste (denota), o iubesti. Ce altceva ti'ai mai putea dori? Las'o pe colega ca ai avut destule sanse sa fii cu ea daca asta ai fi vrut cu adevarat, dar din cate vad eu tu tii cu dinti de relatia ta cu toate ca'ti mai zboara gandu' un pic. Incearca sa ai grija de prietena ta, nu o face sa sufere, nu lasati monotonia sa intervina intre voi si cred ca totul va fi ok.
Mai ce sa iti spun...sincer.si eu am fost in aceasta situatie.si am facut o chestie.nu stiu cat de multumit vei fi...eu am cautat motiv de cearta cu respectiva persoana, si de atunci nu stiu nu am mai vorbit deloc cu ea...nici daca am avut ceva de discutat cu ea.nu ma mai baga in seama...asa ca trebuie sa faci ceva.pana la urma. e viata ta.si daca respecti pe cel de langa tine, esti un om de nimic, si in plus daca tu esti a 8-vei reusi daca nu vei fi multumit de sfatul meu, e ultimul an care mai trebuie sa mai suporti asta. ori faci ceva... ori suporta ca un barbat
Pe langa faptul ca ai inflorit descrierea...
Te intreb: Dai pasarea din mana in schimbul celeia de pe gard?
Mai baiatule, daca chiar o iubesti scoate-ti tampeniile din minte si lasa tentatiile! Dragostea e pentru doi!
Pai. daca tu ai hotarat sa ramai cu actuala.atunci incearca sa nu o ranesti. din cate ai scris tu imi dau seama ca te iubeste. iar colega asta a ta.ca sa o scoti din minte.ar trebui sa vorbesti cu ea mai putin.adica strictul necesar.ca intre colegi (fara pupaturi, atingeri sau mai stiu ce ) gandeste-te la prietena ta.la clipele frumoase petrecute impreuna si astfel.cred,nu vei mai avea timp sa te gandesti la colega ta.
Bafta!