| PlShelp a întrebat:

am o prietena de ceva timp, si de o vreme are un amic. Vorbeste foarte mult cu el pe messenger. Discuta foarte mult cu el. Vorbestee chestii care cu mine nu le vorbeste. as vrea sa stiu? Ma inseala?straight face (el ii zice ily(i love you) si ea ii zice ilyt) ///MA INSEALA?straight face

Răspuns Câştigător
| angel09 a răspuns:

Buna! nu nu te inseala dar poate sunt unele chestii pe care prefera sa le discute cu el...poate e un bun ascultator.Dacar s-ar simti atrasa de celalalt intai ti-ar da liber dar daca nu a facut asta inseamna ca te iubeste.Vorbeste cu ea si spune-i ca ai prefera sa discute cu tine orice problema ar avea ca pentru asta sunteti impreuna sa va impartasiti bune si rele. Uneori fetele au nevoie de un confident de sex opus asa studiaza mai bine comportamentul iubitului(nu te ingrijora). Bafta!

| PlShelp explică (pentru angel09):

Stii, stam la o distanta suficient de mare unul de celalalt, incat sa nu ne putem vedea zilnic. Ma ingrijoreaza faptul ca.el tot insista sa iasa afara cu el...si se vedee clar ca acel baiat, nu-i un ''amic''...Adica baiatu-i disperat de ea.

7 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Nu cred ca te inseala.
Pur si simplu comunica mai bine cu el in unele probleme.
Insa nu inteleg de ce ii spune,,I love you,,si de ce ea raspunde la fel.
Intreab-o si spune-i ca n-ai nimic impotriva sa comunice cu el pe mess,dar ca te deranjeaza faza. intreab-o cam cum s-ar simti ea daca ai spune,,I love you,, altor fete pe mess.
Si fii totusi atent, uneori relatiile astea evolueaza pe nesimtite.
Insa n-ai voie sa-i interzici sa nu mai comunice cu altii.
Trebuie sa fii subtil, dar nu sa-i creezi impresia ca-i ingradesti libertatea.Succes!

| inimadeciocolata a răspuns:

Nu vreau sa te ingrijorez dar 100% te inseala fara sa ezitam adevarul.fa ceva in privinta asta.asa mi s-a intamplat si mie odata.fi tare

| kri a răspuns:

.nu cred ca te inseala... poate doar vrea sa iti incerce gelozia...ei poate sunt doar niste prieteni buni si mai vechi si nu poata sa isi intrerupa prietenia din cauza ta? ce daca era o fata tot asa ziceai k te inseala? noi fetele avem voie sa avem si prieteni nu numai prietene!

| PlShelp explică:

Cum adica sa-mi dea ''liber''? Stam la ceva departare si nu ne vedem chiar zilnic...

| PlShelp explică:

Stam la ceva departare...nu ne vedem chiar zilnic. Cum adica sa-mi dea liber?straight face vorbeste de ceva timp cu el,, si el tot incearca sa o faca sa iasa afara cu el. si.chestii. Nu stiu ce sa facX_x.

| angel09 a răspuns (pentru PlShelp):

Aaa...ok am inteles.pai atunci povesteste-i iubite-i tale de una din colegele tale starneste-i un pic gelozia si dupa spune-i ca asa te simti si tu cand ea discuta cu respectivul.Nu e normal ca ea sa iese cu el si nici modul in care se alinta. Cere-i explicatii.Bafta!