| Madalina_2286 a întrebat:

am o prietena foarte buna, care, de la un timp, nu prea ma mai baga in seama, se joaca in parc cu altcineva, cu alte fete foarte fitoase car nu prea ma baga in seama, si atunci cand o fac ori ne certam repede ori ma impac foarte bine doar cu una dintre ele, nu stiu de ce, eu sunt foarte prietenoasa, dar cu fetele astea, nu mapot apropria deloc de ele, de cand prietena mea sa imprietenit cu ele, nu ne mai jucam impreuna, si imi zice sa ne jucam toate fetele, nu numai eu cu ea si cu Denisa!(Ele sunt cele mai bune prietene ale mele)Si asta ma supara, cum ma pot imprietenii si eu cu fetele astea, ca sa nu ma mai cert cu cele mai bune prietene ale mele!

XOXO

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vezi latura lor buna [poate sunt sensibile, dragute etc]. incearca sa le castigi increderea [vorbeste cu ele pe mess. DISCUTATI DESPRE LUCRURI BANALE!]. si asa o sa ajungeti sa va spuneti secrete etc. o sa fie bine!oh go on

2 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

E dificil dar depinde numai de tine. Incearca sa le accepti pe fetele acelea fitoase si sa te impritenesti cat de cat cu ele ca sa nu iti pierzi prietenele. :X

| Oana4340 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa te imprietenesti si cu ele, nu conteaza daca sunt fitoase, incearca sa le descoperi partea buna! Nu exista om care sa nu aiba defecte dar si calitati!