| KosmiiiNa a întrebat:

Buna happy Am o prietena foarte buna cu care ma inteleg foarte bine si o iubesc foarte muult.Dar problema e ca familia ei nu ma suporta si nu stiu ce sa fac in legatura cu asta.Mi-ar fi de ajutor niste sfaturi din partea voastra. Dau funda la cel mai bun raspuns. Multumesc ^_^

5 răspunsuri:
| ColdBreeze a răspuns:

Demonstreaza-le ca le faci bine fiicei lor.(Prietenei tale) Cand e suparata sau deprimata iesiti si arata-le ca iti pasa de ea si ca nu esti o influenta rea. Daca vor vedea ca prietena ta e fericita cu tine...nu cred ca vor avea ceva impotrivawinking

| AlexandraIleana a răspuns:

Draga mea hai sa iti zic povestea mea. Si eu am...opa am avut o prietena buna, cea mai buna in care ii ziceam toate secretele, faceam toate nebuniile cu ea ..ne cunoastem de mici.am iubito si inca o iubesc enorm.dar asta e s-a intamplat ceva foarte nasol si nu ne mai vorbim de o saptamana.nici mama ei nu ma suportat deloc.i-am zis la prietena mea sa faca cumva sa isi schimbe parerea ca nu-s asa cum crede ea. si nu nua putut face nimic....cand o mama isi pute o pata rea pe o persoana asa va ramane. Nu prea ai ce face din pacate. Mie sincer nu prea mi-a pasat, conta ca m-am inteles cu ea cel mai bine.

| irina20 a răspuns:

Daca ai ei nu te plac, nu poti face nimic.
Poate sa stai de vorba cu ei sa le spui ca esti ok, sa le spui ca va iubiti.Fi matur, cand sunt ei vorbeste frumos...

| onasis1961 a răspuns:

Pai trebuie stiut de ce nu te suporta. Poate au motiv, sau doar le esti antipatic.Da-ne mai multe detalii.

| KosmiiiNa explică:

Am uitat sa mentionez ca sunt FATA. Si ea e CEA MAI BUNA PRIETENA A MEA. (BFF)