| VampyYuki a întrebat:

Am o prietena(sau ma rog, aveam...), cu care ma intelegeam destul de bine, doar ca nu ne puteam vedea atat de des. Ma rog dar sa-ncep cu-nceputul. Eu mai am inca 2 prietene care nu se inteleg deloc intre ele. Le cunosc de cand eram mica si nu as putea sa renunt la ele asa de usor. Ideea e ca ele 3 nu se inteleg deloc intre ele. Si pe langa ele mai si o gasca de prieteni cu care de asemenea ma inteleg minunat. Iar mie mi-e foarte greu sa ma impart intre toti si toate :\. Dar revenind la ele 3, nici una nu vrea sa inteleaga ca nu ma pot taia in 3 bucati ca sa le fac pe ele fericite. Le-am explicat fiecareia in parte ca o sa fie momente in care nu o sa ne putem vedea asa des, si ca mi-ar fi mult mai usor daca ele ar incerca sa se-nteleaga, si sa-si dea o sansa una alteia. Dar din nou, nu vor! Eu pur si simplu innebunesc si nu mai am nici o idee, nu mai stiu ce-ar trebui sa fac sa le multumesc. Chiar aseara m-am certat cu fata pe care am mentionat-o la inceput. Motivul certei a fost binenteles, urmatorul: "De ce nu petreci timp si cu mine, mereu mergi pe afara doar cu curvele alea, cu mine niciodata!". Ok intr-o anumita masura are si ea dreptate: una dintre acele fete chiar e posesiva, geloasa si chiar enervanta uneori, pentru ca na suna non-stop si nu ma lasa nici sa respir. Pur si simplu face spume la gura daca ma vede iesind cu altcineva. Si ea spune mereu ca nu petrec timp cu ea, dar cu ea imi petrec cea mai mare parte a timpului. Peste cateva zile urmeaza Zilele Orasului I don't want to see, si le-am promis fiecareia ca o o sa merg cu ele prin oras dar presimt ca va iesi ceva urat din nou. Desi cu Ade(tipa cu care m-am certat), probabil nu voi mai merge, din cauza ca ea nu ma mai considera prietena ei si a spus ca nu o sa ma mai ierte. Dar va spun sincer acum ca de 4 ani de cand o cunosc nu ne-am certat decat de 2 ori, cu cearta de aseara inclusiv. Si a spus ca am ranit-o de prea multe ori ca sa ma mai ierte -_-. Care dupa parerea mea e prostie, avand in vedere ca nu ne-am certat decat de 2 ori in 4 ani de zile. Bine, inteleg, o mare parte din vina e a mea(normal, eu sunt mereu de vina pentru tot), dar acum pe bune:la prima vedere, par o prietena chiar asa de rea?! Dar vreau sa fiti sinceri... Nu stiu voi ce credeti? Care e vinovatul in toata treaba asta? Mie chiar mi-e greu sa ma impart intre atatea persoane. Dar ele nu vor sa inteleaga asta de nici o culoare! Mereu plang si ma chinui din cauza lor pentru ca nu mai stiu ce sa fac, cum sa le multumesc, nu mai stiu cum sa ma comport cu ele ca sa fie totu' OK si sa nu mai avem neintelegeri. Va rog, un sfat, o parere, un raspuns la intrebarile mai sus enumerate, orice!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Petreceți timpul alături de persoanele cu care te simți bine. Dacă cineva se supără, spune-i că dacă îți e prietenă cu adevărat și ține la tine, va ieși și cu celelalte fete. Dacă nu, n-au decât să se supere.

4 răspunsuri:
| Comunity a răspuns:

Buna Vampy sfatul meu este sa incerci macar catusi de putin sa va adunati toate intr-un loc si sa incerci sa le impaci sau daca va fi va veni ziua in care vei fi nevoita sa renunti la una din ele pentru celelalte sau la toate sad. Ma rog stiu ca iti va fi greu dar (daca va veni ziua) asta va trebui sa faci. Sper ca am ajutat si bafta la Zilele Orasului happy.

| Unicucebeea a răspuns:

Nu e vina ta. Dar ele sunt suparaciose ce naiba. Alea nu au alti prieteni cu care sa iasa cand tu nu poti?
Si eu am mai multe prietene care nu se inteleg si ies cu ele uneori si cand ies cu una, altele ies cu alti prieteni si tot asa laughing As zice sa stai cel mai mmult cu gasca mai mare de care ziceai.Asa e cel mai bine, eu asa fac thinking

| bobbyjah a răspuns:

Lasa-le sa faca ce vor, si in cele din urma cei care chiar iti sunt prieteni nu se supara din chestii din astea inutile.Cred ca ti s-a acrit de la atati "prieteni" laughing

| Glows a răspuns:

Toate aveti vina voastra. Nu cer funda, doar ca toate sunteti inplicate in asta si ar trebui sa nu va purati ca niste copile si sa vorbiti toata si sa va spuneti ofurile!