In primul rand incearca sa nu maifit cele 2 bune prietene ci incearca sa fiti cele mai bune prietene toate 3 vorbeste cu ele faceti un joc de genu sa spuna fiecare ce ii place si ce nu la tine si sa le spui ca vrei sa faceti voi 3 o gasca sa puteti sa va cunoasteti si sa fiti bune prietene
Lasa lucrurile sa vina de la sine. Am avut si eu o prietena fffff buna cu care imi imparteam secretele. M.am certat cu ea dar dupa cateva luni ne.am impacat. In aceste luni ea isi facuse ca prietena o alta colega si totusi s.a certat cu ea si ne.am impacat noi doua. Imi spunea ca nu o suporta si multe chestiii ca sa aflu ca dupa o saptamana s.a impacat cu ea si au devenit BFF. Nu e asta problema. Problema e ca si ea mi.a zis ca atunic cand e cu aceea colega nu se poate controla si face ce face si ea.
Nu asta e important. Important e ca, ca si tine eu am vrut sa fiu prietena din nou cu ele. Crede.ma ca daca nu tine cu adevarat la tine nu se va impaca sa fiti ca inainte. Adica cum mi.a spus si mie. Tin la tine dar dupa ma face nesimtita si multe alte chestii.
Deci cel mai bine e sa te porti indiferent si sa lasi totul sa vina de l asine. Daca o sa te rogi prea mult de ea si multe chestii o sa zica ca esti insistenta si enervanta. Merita sa incerci sa faci ceva macar o data pentru a fi din nou cu ea prietena insa daca nu vrea... Mai bine o lasi balta. SUcces :*!