Nu tu esti vinovata, nu tu ai fost la volan. Probabil te vor cheama in calitate de martor pentru baiat, dar nu poti sigur sa stii daca te vor mai chema. Depinde de cum merge cazul, si ce decizie se va lua in privinta lui.
Nu trebuie sa iti fie teama, ei nu au nimic cu tine.
Succes!
Astel de fete ca tine le-as calca in picioare, dar ce zic eu...e mult prea bland,ti-a placut sa umbli cu masina nu?
Acum cand are necazuri ii dai papuci?
japita ce esti,sa iti fie rusine, cand esti cu un om, cand chipurile " il iubesti " stai langa el si la bine si la rau
Tu daca erai fata desteapta nu il lasa-i sa conduca, ce pot spune auzi si tu "L-am lasat ca nu vreau sa am probleme din cauza lui " ce sa zic... in fine, e problema voastra si ca sa iti raspund la intrebare
Nu are ce sa iti faca, poate sa te cheme ca martor, si daca te duci s-ar putea sa ii faci probleme mari la fostul tau izbit.
Bun. Se pare ca m-am exprimat gresit sau n-ai inteles tu bine. Nu imi amintesc sa fii scris undeva ca-l iubesc. Nu am fost impreuna decat doua luni si a fost mai mult decat suficient sa-mi dau seama ca nu ne potrivim, ca nu avem nimic in comun. Erau zile in care pur si simplu nu aveam ce sa vorbim. Dupa parerea ta ar fi trebuit sa continui aceasta relatie chiar daca nu ma facea fericita? Eu nu cred.
In al doilea rand, nu sunt genul de fata innebunita dupa masini si lucruri de genul asta. De foarte multe ori am stat pe banca din fata blocului meu fara sa ma deranjeze deloc acest lucru. Cand s-a intamplat incidentul despre care am vorbit, eu eram la tara la bunici si el la fel. Nici nu era planuit sa ne vedem in acea seara, doar m-a sunat sa ies afara si l-am vazut cu masina in strada. Atunci, spune-mi tu, ce ar fi trebuit sa fac?
Si sa stii ca nu vreau sa-i fac nici un fel de probleme, vreau doar sa fiu lasata in pace. Sper ca acum ai inteles.
In mod normal, daca nu ai fost la volan nu ar trebui sa aiba treaba cu tine dar cine stie, probabil te cheama in calitate de martor pentru baiatu de la volan.