| cjâu a întrebat:

Bună! Am o problemă. Acum ceva timp am luat o notă proastă din cauza profesoarei de mate, care mi-a stricat toată media. Nu mi-am făcut tema dar ea nu trebuia să mă asculte, ci să mă treacă în carnetul ei ca următoarea dată când nu am tema să-mi dea 4. Numai mie mi-a făcut asta. Tatăl meu e nervos pe ea și spune că nu mă lasă să particip la olimpiadă. Eu nu vreau să particip dar profesoara insistă să ne înscriem toți și nu vreau să fiu un "copil petardă" și să nu particip. De asemenea nu vreau nici să ajungă să vorbească profesoara cu tatăl meu deoarece orice ar spune el poate afecta părerea ei despre mine și să mă afecteze la școală. Prima etapă e online și m-am gândit să îi zic tatălui meu că particip la un concurs, dar cred că într-un final se va afla și nu va fi o situație fericită. Ce să fac?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adica ea e de vina ca tu nu ti-ai facut tema. Cool!

| Violleta2022 a răspuns:

Mama ei de profesoara, nu si-a facut tema si a venit si cu lectia neinvatata la scoala laughing
De ce dumnezue te mai duci la scoala, cu mentalitatea asta?
Stai cuminte, ca aia cu nota 4 nu ajung la olimpiade!

| haileewatson a răspuns:

Astea sunt probleme atat de mici incat peste 2 luni o sa uiti de ele.

Nu-i pasa nimanui ce note ai luat la mate in scoala, si nici tie nu o sa-ti pese peste cativa ani.

Stai linistit/awinking

| TheStrategist a răspuns:

Faci ce vrei tu, cu ce îl deranjează pe tatăl tău dacă participi la concurs? Nu merge el

| ciuperca008 a răspuns:

Salutari. Matematica de nivel de olimpiada nu te ajuta la absolut nimic in viata. Fa-ti temele si vezi sa iei Bacu, ca matematica mai sus de clasa a 12-a nu te ajuta la absolut nimic. Semnat, un student de la Poli.