anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema.am 13 ani si in septembrie se implinesc 2 ani de cand mi-a venit menstruatia.de 3 luni imi vine foarte mult(trebuie sa schimb tamponul la 1 ora, 1 ora jumatate)si ma tine si foarte mult(aproape 2 saptamana). ce as putea face? pentru ca nu pot purta blugi deschisi pentru ca ma patezsad. spuneti-mi ce pot face si daca am ceva problemacrying

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Spune-i mamei tale despre problema ta. Ea va sti ce e de facut. Ar trebui sa te duca la un ginecolog, iti va zice clar si precis daca ai vreo problemahappy.
Succes!

| NoCharachter a răspuns:

Pai, e grav daca schimi tamponul asa de des. Poate sa fie o raceala la rinichi. Ar fi bine sa ii spui mamei tale si sa mergeti la un doctor.

| Damaris_8457 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un medic ginecolog.

| Papi171 a răspuns:

Daca ai problema asta iti va spune numai ginecologul.cunosc o fata careia ii curge imi putin dupa ce isi face dus...incearcabig grin

| ALLe_6931 a răspuns:

Incearca sa consulti si un medic ginecolog e posibil sa iti fi luat hormonii razna, nu rade... totusi incearca ca atunci cand iesi afara cu prietenele sa nu stai jos pentru ca este rece, pe banca da... nu umbla cu mijlocu gol si daca se poate baga`ti tricou in pantaloni :*. Ai grija de tine.

| CristinaNicoleta a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la medic.sigur e o raceala.dar nu poate fi grav... vorbesti cu mama ta si va duceti si astfel aflii ce ai!winking