Avand in vedere ca se intuneca la 8, eu in locul lor te bagam la 7, 30 in casa, multumeste te cu ce ti se da si cand vei ajunge si tu parinte o sa vezi ce fel e si ce grije o sa ai de copilul tau, sunt parinti cu cap si e bine daca nu te scapa din mana, bravo lor
Buna! Nu mi se pare chiar putin, mai ales ca a inceput scoala, dar incearca totusi sa vorbesti cu ei si sa le explici ca ai crescut si ca meriti sa stai macar pana la 10, pentru ca iti faci temele si alte treburi din casa. Daca la inceput iti vor da un raspuns negativ, ai rabdare pana vor considera ei ca esti destul de matur/a incat sa meriti o "prelungire" a programului de relaxare.
Foarte ciudat...desi nici ai mei nu ma lasa decat maxin pana la 10, daca vin in casa la 10:30 strica si ma cearta; poate au si ei dreptate deoarece am doar 13 ani. pana la 9 e destul de putin dar acum deja a inceput scoala si trece mai repede timpul si n-o sa mai ai timp pentru. iesit afara crede-ma!
Poti sa stii, e prea putin, ce nedreptate, ar trebui sa te lase pana la 1, 2 noaptea, nu crezi?
Nu stiu exact cum te comporti tu. Adevarul este ca in ziua de azi nu prea ai incredere in nimeni si nu poti umbla asa seara fara sa te gandesti ca poti pati ceva. Fac asta pentru ca vor sa te protejeze. Eu una nu am trecut prin "reguli" de genul asta. Adica ma lasa sa stau cat vreau. Asta pentru ca de multe ori le-am demonstrat ca merit increderea. Incearca sa faci si tu asta. Intr-un fel ii inteleg. Daca ii ajuti, ii asculti, le arati ca meriti increderea poate te vor lasa. Daca nu, nu face capat de lume din asta. Pur si simplu poti iesi mai devreme afara si asa se compenseaza.
anonim_4396 întreabă: