Buna.
Daca dupa 4 zile de relatie, atunci aproape 10 ani cum crezi ca il poti uita?, simplu, nu poti sa il uiti, nu ai cum, doar cu trecerea timpului o sa vezi ca nu o sa mai simti aceeasi nevoie de dragostea lui, de timpul cu el, etc.
Gandeste-te la tine, nu la el, trebuie sa te iubesti pe tine mai mult decat il iubesti tu pe el, el a incheiat relatia, asta inseamna ca nu te iubea, nu va potriveati sau nu ii pasa de tine, si sincer, ti-a facut un bine, dragostea cu sila nu exista si nu are rostul sa stai sa perzi timpul cu persoanele nepotrivite tie care nu tin cu adevarat la tine.
Ce poti sa faci : poti sa iti ocupi timpul cu tine, sa inveti mai mult ( stiu ca pare un pic imposibil, mai ales cand te gandesti la el, dar o sa vezi ca o sa mearga daca ai vointa), sa ai grija mai mult de tine, sa ai grija la alimentaie, alerga un pic ( in timp ce alergi, ti se duce tot dorul, toata frustrarea), gaseste-ti un hobby, etc. Eu momentan dupa despartire m-am gandit sa am grija un pic de corpul meu, alerg, fac exercitii, am grija ce si cum mananc si fac poze la natura ( acesta este hobbyul meu), plus ca am inceput scoala de soferi, si asta nu prea mai imi permite sa ma gandesc la fostul.
Bună! Scuză-mă, dar sunt numai 4 zile,adică...ce să mai spun de cei care sunt de ani buni împreună? Îl vei uita,fără nicio îndoială,numai că aşa e acum,la început,simţi că ţi-a căzut cerul în cap şi etc,dar oricum nu-l iubeşti în adevăratul sens al cuvântului. Te-ai ataşat de el şi doare,înţeleg,dar nu e nimic,asta va trece pe parcurs,tot ce trebuie să faci este să îţi ocupi timpul cu alte chestii (ieşit cu prietene,citit,seriale etc) să mai uiţi un pic de el,să îţi ocupi timpul cu ceva ce nu-ţi aminteşte de el. După câteva săptămâni,sau poate mai mult,nu ştiu cât de strânsă a fost relaţia dintre voi,îl vei uita fără să-ţi dai seama. Tot ceea ce trebuie să faci este să nu te impui, gen "vreau să îl uit", pentru că aşa te vei gândi zilnic la el şi la faptul că vrei să-l uiţi, ceea ce nu te ajută foarte mult. Concluzie, nu fă nimic. Lasă totul să decurgă de la sine şi foloseşte-ţi timpul într-un mod util.
Nu o să poți să-l uiți dar poți să nu te mai gândești la el, chiar dacă ți se pare greu acum, nu are rost să te gândești la unul care nu te iubește și ar trebui să coenștientizezi că un alt băiat te-ar iubi cu adevărat.
Usor nu este pentru nimeni indiferent de sex/varsta, treci prin schimbari uneori majore alteori nesemnificative, mai ales in ce priveste relatiile/dragostea, eh stii tu este ca prima iubire vorba aceea.
Usor nu poti trece, dar sa te consoleze amice d-ale tale nu se poate? Iesiti si voi ca fetele la un suc ceva si discutati despre problemele legate de baieti, ele sigur te vor intelege poate chiar stie si mai bine decat mine ce si cum Succes la baieti in continuare, incearca sa il uiti, fa-ti alt prieten.
misauratcuviata întreabă: