Am fost si eu in situatia ta prietene Stai linistit ca nu e un capat de lumea sa ramai singur, totusi nu cred ca esti 100% singur, sigur mai ai pe cineva cu care sa mai schimbi o vorba. Oricum, parerea mea e ca prieteni nu exista. toti sunt niste simple cunostinte cu care bei o bere si faci o caterinca, singurele persoane in care poti sa te increzi sunt parintii tai ( uneori ). Iar despre fete... stai linistit ca mai are balta peste, o sa-ti gasesti la un moment dat pe cineva cu care sa te intelegi Capu sus si fa cumva sa ti se rupa de toti si toate
Salut. Sa stii ca depresia nu e cauzata de situatia in care este o persoana, de exemplu singuratatea, asta poate fi doar factor declansator. Am impresia ca nu esti totusi intrat prea adanc intr-o stare de spirit negativista, asa ca iti recomand sa lupti si sa astepti vremuri mai bune. Sa nu te miri ca nu ai prieteni, prietenii sunt ceva rar, poate in viitor vei avea. Iar iubite se gasesc chiar ceva mai usor. Salut.
Nu gandi asa! Chiar daca nu ai pe nimeni care sa-ti fie alaturi, gandeste-te ca fericirea nu se rezuma la ceilalti. Cate lucruri ai putea face si nici nu-ti trec prin minte in momentul asta? Desigur, nu e usor sa fii singur, dar ocupa-ti timpul cu ceva. Nu ai schimba nimic daca iti faci rau. Tot ce trebuie sa faci e sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva. Schimba ceva! Nu lasa ziua de maine sa fie la fel ca cea de azi.
Poate o sa spui ca nu te inteleg. Am avut si eu ganduri negre acu' ceva timp si uite ca au trecut anii si am planuri de viitor. Si lupt pentru ele. Pentru mine. Nu-mi pasa de cati prieteni am pentru ca eu imi sunt cel mai adevarat si sincer prieten. Eu imi cunosc si calitatile si defectele. Ma accept asa cum sunt si stiu ca pot mai mult.
Hmm...de fapt intrebarea ar fi: crezi ca esti atat de limitat incat sa nu reusesti sa incerci de mai multe ori sa iti faci prieteni? Sau prietena?
Salut amice, toti trecem prin fel si fel de etape, ca raspuns la intrebare ar fi sa te atasezi cat mai mult de parinti nu de prieteni, prietenii sa iti fie doar o mica partr a modalitatii tale de distractie, parintii iti vor fi mereu aproape, bun tu spui ca nu mai ai nici prieteni ceea ce ti am spus e ca un sfat pentru viitor, iti poti lua un animal de companie, ti ar imbunatatii mult mai mult situatia, toate aceste lucruri care ti se intampla sunt oarecum "bune", de ce? Pai in primul rand vei aprecia mai mult pe viitor persoana de langa tine ( pentru toti exista cineva ), iti va da o "sete" de comunicare si cel mai competitiv lucru este ca dupa ce vei iesi din astfel de situatii te vei putea consola singur in altele gandindute la vorba aceasta : "am trecut prin altele mai rele", sper sa iti fie de ajutor amice, nu te mai gandi niciodata sa iti iei zilele, altii se zbat pentru ele. Sa ai o zi faina
Tristetea trece, cu singuratatea te obisnuiesti, nu pune toate prostiile la inima. Pot veni si vremuri mai bune pentru tine, cine stie?
patrizia696 întreabă: