| LaureanEdward a întrebat:

am o problema am o prietena pe care o plac dar din pacate sunt in faza de FRIENDZONE, si ia m-a placut pe mine dar cand ea ma placea eu o tineam in faza de FRIENDZONE cum as putea sa ies din faza aia o plac mult, ma gandeam sa i spun de alte fete sa o fac geloasa dar nu stiu nu as vrea sa se supere pe mine
Apropo am 15 ani,
Imi puteti raspunde cat mai repede mersi

Răspuns Câştigător
| Ara997 a răspuns:

Friendzone e o anticamera fireasca a unei relatii de iubire, oamenii leaga prietenii apoi apar si sentimente de iubire. e o etapa naturala dar in secolul vitezei este considerata "timp mot" sau timp pierdut. si uite asa se "arde " etapa asta, nu mai e deloc ok sa fi prieten e cool sa fi direct " iubit ". si iubeala asta tine fix cat bateria unui telefon.
ai observat singur ca ai ajuns s-o placi chiar daca ziceai ca "o tii " in friendzone. la fel se intampla si cu ea ( e posibil sa-ti intoarca oleaca din amabilitatea ta anterioara) dar pentru ca te-a placut initzial sunt sigur ca te va scoate din zona cu pricina dupa o perioada de test, ai rabdare fi apropiat de ea si e simplu sa -i dai de inteles ca o placi din felul cum vb cum te uiti la ea etc. fetele simt rapid lucrurile astea.
apropo, daca vrei ceva serios de durata, nu te arunca la gelozeala, o sa aiba ce-ti reprosa, si poate chiar iti intoarce spatele definitiv

| LaureanEdward explică (pentru Ara997):

Mersi si zici sa nu o fac geloasa vorbind de alte fete

| LaureanEdward explică (pentru Ara997):

Si i.am marturisit deja ca o plac

| Ara997 a răspuns (pentru LaureanEdward):

No. e pueril, arata-i ca esti baiat destept.

4 răspunsuri:
| Itzhic a răspuns:

Mi se pare o tampenie sa incerci sa o faci geloasa si ca i-ai marturisit ca o placi. Invit-o in oras si incearca sa o saruti si vezi daca merge. Bafta!