Incearca sa ai incredere in tine, nu asculta ce zic altii, fa-ti curaj, cum ar fi cand imi zice cineva ca vai sunt fitos si ma cred cel mai bun din clasa ii spun ''Inteleg ca tie ciuda, dar nici asa'' si o sa te lase in pace, iar cu colega ta care a inceput sa ia note mari se datoreaza silintei pe care o depune de a avea rezultate bune, ea si-a dat seama ca fara invataura nu poti aajunge in viata. Inteleg ca iei note slabute la mate, e foarte greu sa extragi o nata mare la acest obiect deoarece trebuie sa fii o fire realista care gandeste logic, daca nu, esti paralela cu matematica, adica cum sunt eu (invat totul pe de rost). Sfatul meu ar fi sa iti imaginezi ce viitor o sa ai fara invatatura, iar asa o sa prinzi curaj ca sa iesi la tabla si incerca sa fii calma.
Probabil ai dezvoltat o anxietate sociala pe care trebuie sa o reduci prin ati infrange temerile.
Puneti in minte ca doar asa vei reusi sa razbesti si doar daca dai raspunsuri bune o sa iti treaca starea de panica si vei vedea ca vei avea mai multa incredere daca reusesti o data de doua ori