| Pikachuuuu a întrebat:

am o problema ar fi trebuit sa imi vina menstruatia de mai mult de 2 saptamani, in general este neregulata, dar nici o data nu mi-a intarziat atat de mult, tin sa mentionez ca nu am avut nici o relatie sexuala, sunt virgina, nu am dureri decat foarte rar, dar ma dor tare sanii, va rog sa ma ajutati pentru ca sunt foarte speriata si ce ar trebui sa fac? mss anticipat

Răspuns Câştigător
| Danyelusha a răspuns:

Buna!
Cred ca ar trebui sa te duci la un medic ginecolog. Sa fie neregulata este norma, asta se intampla inainte sa ti se fixeze o data, dar sa intarzie 2 saptamani...:-? Unei colege de-ale mele i-a intarziat o data 6 luni. Si nu s-a dus la doctor...chiar si eu m-am mirat cand am auzit, si la fel ca tine nici ea nu si-a inceput viata sexuala si nici macar nu s-a speriat.
Insa te sfatuiesc sa citesti asta :
http://www.sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/ciclul-menstrual-normal_1068
Sper ca ti-am fost de ajutor;)

| Pikachuuuu explică (pentru Danyelusha):

Ok si consultul la medicul ginecolog in ce consta adica am o colega care are mama ginecolog si ea a avut astfel de probleme acum cateva luni i-a intarziat cateva saptamani si nu a facut nimic...

3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

In condiţiile spuse de tine nu trebuie să faci nimic! Trebuie să ai răbdare şi să aştepţi! Daca nu ai facut sex niciodată...este o dereglare hormonală. Se întamplă la adolescente.

| Pikachuuuu explică:

Ok si inca ceva am citit pe un site ca ceaiul de coada soricelului regleaza foarte bine dar eu nu pot spune ce sunt o impatimita a ceaiului asa ca mi-am luat pastile de la o farmacie cu produse naturiste, credeti ca asta o sa ma ajute?