Ti s-a dat punctaj la fiecare exercitiu.
Chestia că ai facut confuzie si ai scris descriere în loc de naratiune...e un lucru GRAV!
Cum ai putut sa confunzi descrierea cu narațiunea?
Trebuie sa înveti să-ti stăpânești emoțiile, caci in viață te vor așteaptă zeci de examene. Nu poti sa te disculpi de fiecare dată dând vina pe emoții !
La acel lucru nu a fost din cauza emotiilor, sunt sigura, acolo am scris prima data naratiune dar nu eram sigura si am scris descriere
Buna!
Pai acum dpeinde de numarul punctajului la aceste cerinte la care ai gresit. Dupa parerea mea, vei lua 9, dar acum ti-am zis de ce depinde.Succes!
O seara buna!
La ex.-ul pe care l-am gresit erau 6 p. parca si la celalalt tot 6.
Daca toate cerintele leai facut corecte in afara de asta doua, vei lua cam 8, 80.
Au fost si unele exercitii care aveau 8 p. + 10 p. din oficiu + 30 la o compunere sau povestire.
Cred ca s-ar putea sa iei un 9 sau in cel mai rau caz iei 8(nu cred ca este valabil si in cazul tau)
si incepe sa zici ca nu ti se va intampla nimic si ca vei lua o nota mare si cea mai tare
si eu am fost la fel si a trebuit sa merg la psiholog
incepi sa devii slaba, sa nu mananci si sa albesti si mai lesini din cand in cand
asa ca te rog sa nu-ti mai fie frica
vei lua note mari crede-ma
OOps.
Si-mi tot promit lucruri ca daca nu iau nota aia o sa ma arunc dupa geam sau o sa ma dau cu capul de perete sau chestii din astea. Poate pare amuzant pentru uni dar pentru mine si pentru cine mai e in situatia mea nu e.
Marcalin întreabă:
Bipolaru21 întreabă: