Toata chestia se bazeaza pe comunicare, daca la asta nu esti bun, nu poti deveni popular etc. Incearca sa dai frau liber vorbirii si ai sa vezi cum vei deveni mai popular. In zilele noastre comunicarea este realizata in mare parte pe internet unde iti poti spune mai usor cuvintele si e imposibil sa fii rusinos, etc. Daca vrei sa fi mai vorbaret trebuie sa ai in minte cateva subiecte de discutie pe care apoi sa le dezvolti pentru. a comunica cu cat mai mult cu acea persoana. Bafta!
Pai de ce nu faci tu o invitaie prietenilor tai,vreti azi sa mergem in cafeneaua x,mai povestim si noi ce am facut in vacanta, la fel si cu petrecerile, te mai poti si autoinvita.Ai putea sa organizezi si tu un party de ziua ta, revelion, chiar acum cu inceperea scolii si dupa vei vedea ca vei fi si tu invitat.
succes
Incearca sa fi cat mai prietenos sa deschizi subiecte de comunicare cu toti pr tai, nu fi timid ca nu ai dc spune glume, rade-ti impreuna...sunt sigura ca te vei descurca numai sa fi tu insuti daca vrei te invit eu in oras glm:p Bafta:*
Vrei sa fi popular inseamna ca tu esti mai linistit la locul lui de ce vrei sa te schimbi doar ca sa ai mai multi prieteni in fine cum vrei da sa sati ca prietenei care ai ai acum aia sunt prieteni adevarati nu cei care te invita la petreceri in oras tralal. sa nu-i uiti si sai inviti si pe ai cand o sa intri in discuti cu alte persoane care te distrezi sa vina si ei, acum sa trecem la subiect incearca sa vorbesti cu cel mai popular baiat sa il iei cu glume sa va intelegeti bine intr-un cuv si el o sati prezinte restul prietenilor care o sa te invite tu fi o prezenta placuta zambitor fetele sunt inebunite dupa baiati rambareti care stiu sa se distreze sper ca ti-am fost de folos fundita
:X
Pai...baga-te si tu in seama cu cei care sunt mai populari, stai mai mult cu ei, baga-te in grupul lor si-o sa vezi ca o sa mearga Succes. Funda?
Elenastoica9 întreabă: