| Sorelaaaaa a întrebat:

am o problema-cand sunt strigata.de parintzi sau cand imi zice cineva, o curiozitate sau ceva de genu si pune inainte"apropo"...ma emotzionez, si respir grew nu stiu, mi se face pic frica(si chiar nu stiu dc) si ma ia furnicaturi din cap pana'n picioare:-s si nu stiu km sa scap de asta...Care ma poate ajuta?big grin

Răspuns Câştigător
| cookiemonster_3945 a răspuns:

Ai atacuri de panica. pai...incearca sa respiri adanc si sa nu acorzi prea mare atentie lucrurilor spuse de pers. respectivaa, decat daca sunt f. importante. si fratele meu avea atacuri de panica...dar cu timpul i-au trecut. are 17 ani.big grin

2 răspunsuri:
| Twp3w a răspuns:

Problema este ca tu esti prea stresata... De aceea reactionezii asa si nu este indicat sa se intample asta...Mai abtine-te si tu daca vezi ca continua tot asa ar trebui sa te duci la doctorul de familie sa vezi poate iti zice ca ai vreo migrena ceva de genu din cauza ca poate cand ai fost mica ai avut un soc, ai fost prea stresata de vreun parinte! Sper ca te-am ajutat

| effect a răspuns:

Pai inseamna ca reactionezi asa pentru ca ai ceva de ascuns in fata lor si ti e frica sa nu fi aflat si sa ti spuna si tie.Incearca sa te gandesti ca totul e bine, ca vor doar sa spuna ceva (nu legat de tine) si vei reusi usor usor sa scapi de frica asta :-)