| MirunaBăsescu85 a întrebat:

Bună, am o problema care ma deranjează foarte rău, nu pot dormi, de ceva săptămâni am o dificultate maxima sa adorm, ma culc la ore decente adică cam pe la 9 sau 10 dar când am școală pe la 9, dar îmi ia o ora sa adorm, ma tot foiesc și încerc sa ma relaxez dar tot nu pot adormi, eu când trebuie sa merg la școală ma trezesc la 6, la ce ora ar trebui sa ma culc având în vedere ora la care ma trezesc. Ce ar trebui sa fac seara ca să pot adormi mai ușor și sa fiu și odihnita a doua zi. Ofer fundita la cel mai bun răspuns.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Nu te chinui sa adormi daca nu poti. E tare descurajant. Si te si stresezi vazind ca nu poti dormi.
Fa ceva pana te ia somnul. Ori temele, ori citeste ceva stind intinsa - pentru multi asta e un somnifer bun, ori gaseste-ti ceva de lucru prin casa, sa faci ordine, sau orice altceva, pana te ia somnul.
Oricum ora la care te culci, desi e ideala (cel mai bun somn e intre 9 si 12), e destul de devreme. Daca o ora in loc sa te foiesti faci ceva, vei adormi mai usor mai pe urma, si de la 11 pana la 6 ai avea 7 ore, ceea ce ar trebui sa fie suficient, iar daca nu e (ideal ar fi a ai 8 ore de somn pe noapte), poti recupera simbata si duminica.

2 răspunsuri:
| Ilinca2005mau a răspuns:

Asta ține și de stresul pe care subconștientul tău îl deține. Trebuie să fii și atentă și să îți controlezi în timp reacțiile cat mai mult. Pe mine m-a ajutat Ashwagandha, o pastilă imedait înainte de timpul de culcare

| Luisnan a răspuns:

Nu stiu eu uneori nu ma pot culca pana nu ma mast urb3Z dupa ma relaxez si ma culx mai usor. Cu placereeeee