Dacă spui că nici tu nu știi de ce te consumi atât pe treaba asta, de ce te agiți atât?
Ia-l puțin la întrebări și atâta tot.Vezi cum decurg lucrurile.Nimic mai mult.
Buna! da e normal sa aiba prietena o fata. poate fata aia ii da sfaturi cum sa se comporte mai frumos cu tine, ce cadouri sa iti cumpere..etc.
Sau pote ca ai se baga intre voi ca sa va despartiti...Si sa fie ea cu el.
eu nu stiu care e una dintre astea doua...tu decizii.
Sper ca te-am ajuata macar un pic!
Pai sincer eu cred ca nu ar mai trebui sa te certi cu el si sa vorbesti frumos cu el prima data... indiferent de ce spune macar prefate ca il crezi. In alta zi opresteo pe asa zisa,, amica'' si vorbeste frumos cu ea daca are intentii cu el tine legatura mai stransa cu prietenul tau.
Este in regula ca un baiat sa aiba pe langa iubita lui o prietena acum nu as vrea sa ma intelegi gresit, o amica, adica si prietenul meu cel mai bun are o iubita numai ca ea e la distanta. cand stau cu el povestim de toate dar il vad de multe ori ca se gandeste la iubita lui si imi povesteste de ea. insa in cazul tau trebuie sa fii atenta daca deja te-a mintit de doua ori nu stiu ce sa faci poate ar trebui sa ii mai dai o sansa insa sa fii foarte atenta si daca se mai intampla odata dai papucii. Apoi daca observi ca dupa ce l-ai parasit se vede cu acea fata e clar o placea pe ea, insa daca vreo luna sta fara prietena si regreta ar trebui poate sa ii ceri sa va impacati pentru ca tu consideri ca ai facut o greseala daca nu cumva nu va face el asta. acum depinde de baiat.eu nu stiu ce gen ii.
Acum as spune sa te desparti de el pentru ca nu te merita. tu il iubesti enorm iar el nu te rasplateste, din contra cauta fete usuratice ca si aceea. nu fii bataia lui de joc ci arata-i ca nu esti atat de fraiera incat sa nu-ti dai seama ce face.stiu ca este greu pentru tine dar sunt sigura ca iti vei gasi baiatul care sa te merite si care sa te iubeasca la fel de mult, dar asta la momentul potrivit.
Hey! Da, e normal ca unele fete sa aiba mai multa incredere in baieti. Daca ai mare incredere in el si crezi ca te iubeste iti spun sincer, nu cred ca are de ce sa te insele Sper ca ti-am fost de ajutor, pupici, si multa bafta in continuare:X:*