| Annaannah a întrebat:

Buna! Am o problemă care mă pisează foarte tare și nu știu ce să fac...Deci este un băiat în școală mea de care începuse să îmi placă.O dată mă prosteam că îi trimit mesaj și din greșeală, in loc să șterg mesajul am trimis...( Pe Instagram) și după mi-am cerut scuze dar el a propus sa continuăm o conversație. Eram foarte fericita. După ceva timp de la acea conversație l-am întrebat ceva in legătură cu școala și am vorbit din nou. Până acum cred că am vorbit de 5 ori. Eu nu vreau ceva serios deoarece nu am vârsta potrivită și pentru că el nu este chiar genul meu(am descoperit acest lucru în timp ce vb cu el) dar de 8 martie îmi trimise mesaj să ne întâlnim în fața școlii și mi-a dăruit o ciocolata iar eu eram panicata deoarece era prima data când ne-am văzut fața în fața și ne-am îmbrățișat. Acum îmi este frică că el va vrea ceva serios și nu știu ce să fac! Îmi puteți da câteva sfaturi? Mulțumesc frumos!

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu ne-ai spus ce varsta ai in primul rand.
sa vedem daca frica ta referitoare la o eventuala relatie este sau nu justificata!
daca ai 13 ani inteleg, daca ai eu stiu 15-16 ani atunci nu ar strica sa iti faci o relatie, daca baiatul iti place
in orice caz dupa cate ai scris pare ca esti inca la gimnaziu deci maxim clasa 8-a...
se pare ca el te place!
si tu il placi din moment ce ai zis asta si i-ai trimis si mesaj mai mult sau mai putin voit

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i cati anisori ai si ca nu te lasa parintii sa ai relatii la varsta asta.

| andreeaeml1200 a răspuns:

Mna frumos din partea acestui baiat, ti a daruit o ciocolata, mai rar asa ceva, inseamna ca e baiat la locul lui.
La ce golani există in ziua de azi, care numai prin vrajeli stiu sa cucereasca o fata, sau cu haine si masini scumpe.
Foarte frumos gestul acestui baiat, eu zic sa ii acorzi o sansa, dar daca nu ti place de el, nu îi irosi timpul, asta e.

| Annaannah explică (pentru andreeaeml1200):

Mulțumesc pentru sfat, apreciez. Problema este că el nu este chiar un gentleman ca să spun așa...chiar m-a impresionat faptul ca mi-a dăruit o ciocolata, dar nu as vrea să încep ceva împreună cu el și îmi este frică de faptul că poate el va vrea.

| vasileparnaie a răspuns:

Vrea sa te pupe pe buze si sa te duca la mcdonalds

| Miaomg a răspuns:

La ce te referi când spui că nu ai vârsta necesară?
Dacă este sub 15, bă, poate că n-ai. Dar de la 16 în sus merge.

Apoi- la ce te referi când spui că nu vrei ceva serios? Te referi la faptul că consideri că nu ești pregătită de o relație sau vrei doar o aventură?

Răspunzi la acestea și îmi voi putea da o părere.

| Annaannah explică (pentru Miaomg):

Am sub 16 ani. Și nu, nu vreau o aventura. Pur și simplu nu vreau relații la vârsta pe care o am și nu știu dacă îl plac atât de mult pe acest băiat. L-am auzit spunând că el se gândește la "combinații" anul acesta dar eu nu as vrea...îmi este frică să nu vrea sa ieșim.