anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema care ma streseaza de ceva timp. mi-a iesit pe spate cosuri si au ramas nise pete maronii nu stiu ce sa mai fac nu le mai suportsad cine poate sa ma ajute va rogcryingdaca stiti vreun medicament ceva, oricesad va multumesc:*

4 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

DE LA COSURI AI PETE MARONII? nu CRED. Eu am pete maronii de la altceva, e de la ficat. Cu nizoran unguent am rezolvat problema pe timpul rece, nu stiu ce fac la vara, am cateva pe spate intr'o portiune relativ mica, pe bata sutienului cam acolo ar fi pozitionate. Acum 5 ani mi'au aparut prima oara pe gat :O doamne. oribil, am incercat cu multe chestii, un medic mi-a dat tinctura de iod (sa nu te dai cu asa ceva ca e groaznic, mai rau iti fac petele), apoi miau disparut total cu nizoral unguent. Asta a fost de mult, de un an ma confrunt cu cele de pe spate pe care le stapanesc. Daca zici ca sunt pete, adica semne de la cosuri, poti folosi creme ce corecteaza aceste rani, chiar si balsam cu rostopasca sau unguent cu rostopasca, depinde ce gasesti (3-5 lei). Sper ca te am ajutat, pa pa

| Denisa_8486 a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa iti vina ciclu(menstruatia)winkingatata tot

| Alexandra_1264 a răspuns:

Aplica pe locurile respective Betadine.sau cum se mai spune Iod.
pup

| love27 a răspuns:

Sara, nu sunt pete mari sunt urmele lasate de cosuri mici si multe...as face orice sa scap de eleecrying