Mai multa incredere in tine. Dezvolta o atitudine de indiferenta frustranta: faci asta jucand du-te-vino, in mod continuu. Zambeste tot timpul, fa glume, dar in momentul in care esti abordata, zambeste si mai larg si spune "Se spune ca barbatii se gasesc la un singur lucru. E adevarat?" Majoritatea vor presupune ca e sexul, insa poti contraataca ca e berea Incinta-i si da-i apoi respinge-i. E cel mai frumos joc din lume si cu cele mai multe si mai rapide rezultate.
Apoi, invata sa te distrezi cu ea daca e prietena ta, nu sa iti fie frica de ea! Totul e atitudine!
Pai da comportamentul ei ii atrage insa n-ai zis in ce fel. Daca e unul provocator atunci e de inteles de ce baietii sunt atrasi de ea
Insa daca ea are un comportament normal si pur si simplu are lipici la baietii trebuie sa te resemnezi
Glumesc.Chiar tu ai zis ca nu esti urata, poate ca trebuie sa mai lucrezi la increderea in sine, ce zici?
Nu renunta la prietenia cu ea din motivul asta, oarecum copilaresc
BUna, draga mea, fiecare om e frumos in felul lui si cine te place te va placea asa cum esti si te va accepta asa cum esti...eu zic sa fi tu insuti ca nu ai de ce sa te simti aiurea, incearca sa fi cat se poate de naturala, nu trebuie sa te dai altcineva decat esti, nu trebuie sa porti o `masca` ca sa te placa, esti ff bine asa cum esti, ai sa vezi ca sunt si baieti care sa te placa pe tine si pe ea nu, poate ca are mai mult tupeu, are un alt fel de a fi, un alt limbaj, incearca sa fi cat se poate de zambitoare, comunicativa, nu pune capul jos in fata ei sau a baietiilor, fi cu tarie de caracter!
Stai linistita ca iti vei gasi alesul, nu e cazul sa fii invidioasa, altfel dovedesti ca nu ii esti asa buna prietena.Fiecare are farmecul ei, poate ea este mai vorbareata, mai deschisa.Incearaca sa te exsteriorizezi mai mult, comunica si `lauda-te` macar putin.
Pai cu in crederea chiar nu stiu.am incercat de multe ori da daca ma crezi nici nu stiu ce e aia? habar nu am cum sa fac asta.si comportamentu ei ii mai de fitoasa si nu pot sa fiu asa pentru ca nu suport sa vad cand face pe doamne nu stiu cine e ea.
Suna a invidie... pai nu rupe o prietenie frumoasa din cauza asta, ea este genul de persoana caruia ii place sa fie in centrul atentiei. O problema este la tine: cand vezi ca cineva este mai bun decat tine, nu sti cum sa reactionezi pe moment... Umbla cu ea si invata sa fi mai tupeista.
Ai spus ca se comporta ca o fitoasa. Daca u nu te comporti astfel, e pur si simplu minunat! Nu incerca sa te "acoperi" cu o masca care pur si simplu nu iti este potrivita.Fii tu insuti.Iti e greu cu increderea de sine? Nu-i nici o problema.Doar comportate natural si sa dea Domnul sa nu te comporti fitoasa si mai buna decat ceilalti pentru ca nu ajuta cu nimic. Mintea baietilor e greu de descifrat, dar cu cat aflu mai multe, te voi anunta.Succes!