anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema! cea mai buna prietena a mea este diana.suntem maniace twilight, fane miley cyrus bla bla.intr-o zi nu am avut ce face si am intrat pe idul la un prieten de al nostru si acolo am vorbit cu ea. diana nu stia ca sunt eu credea cas baiatul, ionut.tot am vorbit pana cand ea a inceput sa vorbeasca urat de mine(cea adevarata, ma barfea catre asa zisul ionut). am iesit de pe id si am intrat pe al meu si i-am spus toata treaba! ea tot si-a cerut scuze dar in zadar.acum mai vorbim cateodata dar nu foarte des.nu cred ca vom mai fi ca inainte. ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| sensesDelight a răspuns:

Se vede că nu e o prietenă bună, dar depinde de caracterul tău și de părerea ta despre faza urâtă pe care ți-a făcut-o Diana. Eu sincer am o explicație logică pentru toată treaba, pentru că mie cam așa mi se întâmplă și încep să mă învăț cu fazele de genul. De obicei când două prietene au un amic foarte bun și comun, una dintre ele îl place, și ar face orice ca să nu-l mai vadă cu prietena ei, chiar dacă ține și la tine, e geloasă. Așa că încearcă să-l îndepărteze de tine creând tot felul de zvonuri, speculații, neadevărate dar care la un moment dat dau roade.
Eu cred că ar trebui să-i spui că nu așa face o prietenă adevărată și să-i explici cât de trădată te simți. Dacă recunoaște că-l place pe respectivul, explică-i că voi doi sunteți doar amici și că o să fii mai retrasă în ceea ce-l privește, dar asta nu înainte de a-ți arăta și ea că se schimbă. Nu merită să vă certați pentru un băiat, mai ales că aveți pasiuni și cântăreți comuni care o să vă apropie fără să vreți peste puțin mai mult timp. Iar dacă ea este o prietenă bună, va pune suflet în discuția pe care o să o aveți, te va înțelege și se va schimba.
Baftă!

7 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Nu e o prietena adevarata sad

| bOse a răspuns:

E ipocrita

| SlowLikeSnow a răspuns:

SA stii ca este o "..." eu nu am incredere in nimeni pentru ca si eu am fost tradata si vorbita pe la spate de prietena mea cea mai buna, cel putin asa o consideram eu. Nu pune la suflet pentru ca persoanele ca ea nu merita.papa te-am pupat

| asdfghjklmnb a răspuns:

Sa-ti cauti o prietena buna si nu pe ea apropo ce a zis despre u.:d

| IonutzOM a răspuns:

Mai studiazo o vreme si apoi hotarastete daca merita sa mai fiti sau nu prietene.

| bella***** a răspuns:

Sa barfesti e cateodata rau dar cateodata e folositor eu stiu din propria experienta si eu am barfit dar trebuie sa o ierti daca e cea mai buna prietena a ta dar ca sa-ti fie si tie mai usor poti sa o barfesti si tu dar cum deja e treaba ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca este si vina ta si vina ei! Tu nu trebuia sa intri pe id-ul baiatului si ea sa nu te barfeasca!