anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am o problema. Colega mea cu care mă înțelegeam foarte bine a aflat ca o plac,dar ea nu mă iubește,mi-a zis în fata. Părea ca și ea mă place,adică mi-a dat numărul ei de telefon,s-a oferit sa-mi dea tema la chimie,mă încuraja la școală. Eu i-am dat geaca mea când i-a fost frig,odată am dus-o cu umbrela pana acasă. Obișnuiam sa mergem împreună acasă și sa vorbim, dar acum ea mă ignora total,prietena ei spune ca am fost prea insistent și sa nu mă mai țin după ea "ca un cățel". Respect asta, de o săptămână nu am mai stat lângă ea deloc,nu am mai vorbit,dar sunt foarte trist din cauza asta, chiar țin la ea,simt ca am pierdut totul acum. Ce sa fac ca sa fim iar prieteni ca înainte, dacă mai mult nu se poate? Câtă vreme sa continui sa țin distanta?

1 răspuns:
| GazzaRecordsRo a răspuns:

E o diferenta intre prietenie si iubire, nu stiu daca mai poti avea prietenia ei, este foarte greu sa accepti prietenia unei persoane pe care o iubesti si ea nu-ti impartaseste sentimentele... singura solutie daca vrei sa fie totul ca inainte este sa-ti ceri scuze si sa lasi timpul sa decida.