Nu mai face astfel de lucruri. Cred ca ele nu trebuia sa se supere deloc! Aveaii dreptate. Dar pe de alta parte nu conteaza mai mult niste colege decat cele mai bune prietene. Dar dreptatea e tot de partea ta, pentru ca ele, daca erau cele mai bune prietene nu se suparau si intelegeau. Din cate ai scris cu cealalta prietena nu ai vorbit. Intreab-o tu daca s-a suparat. Nu asculta la alti. Vorbeste cu vechea prietena. Spune-i decizia ta si intreab-o daca s-a suparat. Daca zice ca s-a suparat intrerupe orice comunicare cu ea, daca zice ca nu s-a suparat continuati prietenia. Si acele doua colege, cred ca vroiau sa va faca sa va certati.Sau poate ca fata aia care fumeaza le-a pus pentru a te face pe tine sa te certi cu prietena ta veche si sa ramana doar ele. Gandeste cu inima si nu cu capul! Gandeste daca se merita sa renunti la o prietenie de 5 ani pentru o scrifosita!
Nu vreau sa par stupida, dar daca crezi ca raspunsul meu este folositor, imi poti da te rog, fundita!?
Se pare ca tu ai fost prietena cu ea dar ea cu tine NU! Dar nu mai plange. Iti vei gasi o prietena pe masura si adevarata. Prietenia nu trebuie si nu poate sa fie egoist. Trebuie sa poti sa iesi si cu alte persoane decat cu prietena ta, maine poimaine vei avea un prieten si ce ai sa faci atunci: o cari dupa tine? Mai bine ca ti-a aratat adevarata fata acum, ca poate mai tarziu era mai rau.