| Nick2001 a întrebat:

Buna am o problema cu fratele meu de fapt el are o problema cu mine... Orice ii dispare ex. dulciuri sucuri etc crede ca eu le iau sau ma loveste si ma bate uneori ma pune la lucru eu il ajut iar la final el gaseste ceva sa urle pe mine si nu il mai suport urla si vorbeste superior mereu cu mine ce sa fac cu el nu il mai suport!

Răspuns Câştigător
| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Trateaza-l cu indiferenta! Nu-l mai lasa sa te ia peste picior, nu poate sa se comporte asa cu tine la nesfarsit. Fi tu serioasa daca el nu e si explica-i cu sta treaba, si daca nu intelege ignora-l total. Pana la urma o sa aiba nevoie de tine si la fel o sa-l rasplatesti si tu. Si discuta si cu parintii, pana la urma nu e corect ce face. Bafta!

3 răspunsuri:
| nolfet a răspuns:

E mai mare fratele tau nu?

| Nick2001 explică (pentru nolfet):

Da cu vreo 10 ani

| nolfet a răspuns (pentru Nick2001):

laughing nu ai ce face. am un frate cu 8 ani mai mare care se comporta identic cu al tau. asa sunt fratii mai mari cu cei mai mici pentru ca au impresia ca cei mai mici au fost mai iubiti de catre parinti. chestia asta a fost dovedita. ideea este ca el deja era adolescent cand tu erai innabusit de iubirea parinteasca la varsta de 3 ani de exemplu. el nu isi aduce aminte cum parintii vostri s-au comportat cu el dar a vazut cum s-au comportat cu tine. poti incerca sa vorbesti cu el si daca este deschis la minte va intelege. dar ideea este ca nu e nimic neobisnuit in ceea ce descrii tu. happy