Tu ai loat un pic dar ce sa mai zici de mine ca ma bateau in fiecare zii din cauza alcoolului consumat, intodeauna venea tata acasa si ma batea ma duceam si ma ascudeam undeva odata nu am mai iesit 2 zile din acel loc (beci)... si eu am aceeasi problema cand cineva iti zice ceva urat iti vine sai rupi capu stiu cum e dar incearca sa te relaxezi si sa incerci sa te intelegi bine cu toata lumea sa ai indrepti spre bine, daca ei te jignesc nu-i baga in seama daca zici ca ai bateai din clasa a 3-4 incearca acum sa le fii prieten sa capete incredere in tine sa formati un grup unde sa va puteti intelege intre voi de ex eu mi-am deschis un server de counter-stike iar acolo am cunoscut multa lume care chiar erau capabili sa imi ofere bani sa le dau un admin, dar eu m-am schimbat asa ca nu am acceptat nici un ban am incercat sa fiu prieten cu ei nu sa umblu tot timpul numai dupa interes daca ma intelegi ce vreau sa spun, incearca sa-ti gasesti o prietena daca nu ai deja si sa faci tot felul de chestii cu ea sa iesiti in oras etc,, sau de ex du-te si imparte pliante chiar daca ai bani thu du-te nu stiu dar pentru mine e foarte linistitor, oricum mai multe nu stiu ce sa iti zic, daca mai ai nevoie de un sfat imi lasi un mesaj si iti voi raspunde cu cea mai mare placere te salut cu respect.
Daca u ai luat bataie crezi ca e corect sa-i capacesti si pe ceilalti? violenta nu e o solutie, rezolvi mul mai multe lucruri discutand civilizat
Fi atent!
1.Si eu am avut aceeasi problema
2.Te duci la un magazin sportiv si iei niste mingiute care le strangi in mana.
3.Incearca sa nu te mai enervezi dare ca de la nervi/stres faci o boala incurabila numita psoriasis.
4.Aceasta boala nu este mortala.
5.Dar iti apar pete care se vad urat pe corp.
6.Eu am aceasta boala dar o tratez.
In copilarie am mincat multa bataie de la parinti, uneori fara motiv.Am deja 5 ani de cind frecventez taekwn-do si recunosc ca razbunarea pentru cele intimplate in copilarie inca ma framinta, insa stiu foarte bine ca ei nu mi-au dorit niciodata raul si asta ma calmeaza.Te-as sfatui sa-ti controlezi emotiile negative imbinundule cu ceva placut pentru tine si cei din jur.
Spui ca faci Taekwon-do? Eu fac aikido si aveam aceeasi problema ca tine, dar eu chiar nu stiu ce a generato ca bataie nu am luat deloc acasa, iar pe strada erau cazuri si cazuri, baietii stiu. Incearca sa te apuci de aikido, la mine a mers.
Nu se refera doar la lupta la sol. Da un search pe google. Sper ca ti-a fost de folos rasp
Multumesc pentru raspunsuri.In legatura cu aikido stiam ca e vorba de lupta la sol... sa pui dusmanul/inamicul la sol in schimb taekwon-do ma ajuta pentru ca la antrenamente ma pot descarca pe sac sau daca facem lupta pe ceilalti (avem protectii)