Ti-a aparut vreodata o fereastra cu Windows Genuine Advantage pentru instalare? Sau ai primit vreo avertizare in stanga jos cum ca ai o copie de Windows si nu un original? Daca da, mai mult ca sigur din cauza asta ti se face background-ul negru.
Ca sa iti rezolvi problema, sa dezinstalezi acel program pentru windows intra descarca de pe net RemoveVGA (pentru windows xp) sau RemoveVTA (pentru windows 7). Pt mai multe detalii intra si aici: http://welcome.haipa.ro/......fications/
Click dreapta de desktop->propietati->desktop->custoizime desktop->web(in stanga sus de tot) sterge toate paginile pe care le ai acolo, dar lasa my current home page si nu o bifa. apoi da apply si ok! La mine a mers, dar eu aveam iconitele facute cu albastru. SPer ca merge si la tine. A inca ceva clik dreapta desktop-.arange icons by si ai grija sa nu fie bifata "Lock web items on desktop"Daca e bifata o debifezi.
Vai e cel mai oribil viru p care il poti avea. Si eu l-am avut se numeste gen in parca. Daca iti apare si intr-un colt o caseta ciudata e clar ca ala e. Daca nu iti reformatezi calk adica sa iti instalezi din nou windows o sa vezi ca o sati distruga calk putin cate puti...bafta:*:*