Eu zic sa il duci la firma de la care l-ai cumparat, pentru reparatie, poate fi o problema mare cu touch-ul.
Daca ai garantie du-te cu el si repara-l nu ezita.
Nu am garanţie la el. E cumpărat de 3 ani, chiar mai mult. Adică, e vechi.
Şi nu ştiu dacă pot să-l duc la firmă, am auzit că s-a mai întâmplat asta şi s-a reparat. Nu ştiu dacă e o problemă, eu cred că e doar blocat.
Daca e doar blocat poti sa intrebi un prieten sau o persoana care se pricepe mai bine, daca nu gasesti pe nimeni eu zic sa il duci la reparat, nu iti va lua foarte mult.
Ia incearca sa-i dai un myc SYNC prin iTunes, conectand iPhone-ul la PC prin USB. Daca nu merge asa, inseamna ca i s-au dus conectorii. Trebuie desfacut si pusi la loc.
Mhm, nu sunt expert în iPhone... cum fac sync? *sigh*
Pur si simplu deschizi iTunes cand ai deja INAINTE conectat telefonul la PC prin USB, dar asta numai daca iti e bifata optiunea "Automatically sync when this iPhone is connected.". Daca nu e, pur si simplu intri in iTunes, apesi sus in dreapta pe "iPhone", apoi jos in dreapta pe "Sync".
Am făcut sincronizarea şi nu s-a întâmplat nimic. Tot nu merge touch-ul. Având în vedere că butonul on/off nu mai merge, ar fi o soluţie să-l las să se descarce şi apoi să-l deschid să văd dacă funcţionează?
Da... sa zicem ca ar fi. Dar merita o incercare, oricum. Ai putea chiar sa-l 'zanganesti' putin, ca poate se pun la loc contectorii, si nu au fost cine stie ce departati. Poate esti un caz fericit.
...Chiar nu ştiu ce să-i fac. Decât să dau bani să-l repar, cred că mai bine îmi iau unul nou, având în vedere că mi se reînnoieşte abonamentul anul ăsta.
Hmm... eu iti superrecomand asta. 3G-ul e model vechi de acum. Cam e useless din multe puncte de vedere, desi eu il am de cativa ani, il folosesc si ma inteleg foarte bine cu el.
Nu ţi s-a întâmplat niciodată chestia asta cu blocarea touch-ului?
Nop, desi l-am desfacut de foarte multe ori.
Zici că atrag problemele, pe bune. Numai mie mi se strică telefoanele subit.
Google: "Press and hold the Sleep/Wake button on the top of your device until the red slider appears. Then drag the slider to turn your device completely off. After the device turns off, press and hold the Sleep/Wake button again until you see the Apple logo."