Nu este normal sa iti "violeze" intimitatea atat de mult. Ca mama este normal sa te mai controleze un pic, dar nici chiar asa. Poate in cazul tau nu merge sa vorbesti cu ea cu almul, dar poti incerca sa ii explici situatia ta tatalui tau sau altei rude care esti sigura ca te intelege. SPune-mi cum a mers!
Imi cer scuze pentru greselile gramaticale
Tata e la fel ca ea. Rudele mele, TOATE tin cu ea! deci nu prea am cu cine vorbi.
Cum a spus si Mihaela, incearca sa ii arati ca esti un copil cuminte si nu te intereseaza baietii (daca pe ea asta o supara) Ca orice fata ai nevoie de intimitatea ta. E o situatie complicata si iti sugrez sa ceri ajutor de la o persoana apropiata, gasesti tu.
Singura ei probleme e ca e mama, iar tu fata ei de 13 ani.Nu mi se pare norma sa tipi la dansa, oricare ar fi tema discutiei.Se teme ca orice mama pentru tine si tu nu vrei sa intelegi asta; pentru asta sunt controalele si grija excesiva...mai incolo, daca ar fi prea tarziu ce mai faci cu ele? Foarte bine ca esti o eleva silitoare, numai ca trebuie sa ai si tact si sa-i explici ca esti o copila cuminte care-si vede de varsta ei-rezultatele la scoala o dovedesc.Va intelege ca exagereaza si va slabi mai inceta cu suspiciunile, sunt sigura de asta.Numai bine draguta domnisoara!