Hei... in primul rand nu ai apasat tu pe nimic. Ai vreun virusel in sistem. Incearca sa-l dezinstalezi, stergi fisierul YAHOO din Local Disc C/All Programs/, iar apoi instalezi Yahoo Messenger 8. E cel mai bun din toata gama de YM. Parerea mea. Pe viitor am sa iti vin in ajutor cu cateva scurtaturi:
* Windows Key(tasta steag) + Y – Aduce fereastra de Yahoo Messenger în prim plan, chiar dacă aceasta este ascunsă în fundal.
* Ctrl + G – Buzz.
* Ctrl + H – Arată / ascunde contactele offline din listă.
* Ctrl + Shift + P – Deschide fereastra de preferinţe (Preferences).
* Ctrl + M – Deschide o fereastra opţiune de unde puteţi trimite mesaj instant către mai multe contacte din lista.
* Ctrl + T – Deschide o fereastra opţiune de unde puteţi trimite SMS către o persoana dintre contactele din lista.
* Ctrl + L –Deschide o fereastra opţiune de unde puteţi trimite un Voice Call (comunicare cu ajutorul microfonului) către o persoană dintre contactele din listă.
* Ctrl + J -Deschide o fereastra opţiune de unde puteţi trimite un Video Call (comunicare cu ajutorul microfonului) către o persoană dintre contactele din listă.
* Ctrl + K – Deschide o fereastra opţiune de unde puteţi telefona către un număr.
* Ctrl + Y – Trimite mail.
* Ctrl + Shift + A – Introduceţi un contact in lista de contacte.
* Ctrl + Shift + 0, 1 or 2 –Schimbaţi între diferite tipuri de mesaje oferite de versiunile avansate gen Yahoo Messenger 9 si peste.
* Esc key – Închide fereastra activă.
* Ctrl + D – Deconectează-te din Yahoo Messenger.
* Ctrl + Q - Închide fereastra de messenger.
* Ctrl + Shift + D – Deconeactează-te din Yahoo Messenger şi conectează-te pe un dispozitiv mobil.
* Ctrl + Shift + F8 – Schimbă imaginea de la avatar (display image).
* Ctrl + Shift + C – Trimite informaţiile de contact în fereastra de chat activă.
* Ctrl + Shift + M – Trimite lista cu contacte celui cu care chat-uiesti (fereastra activă).
* Ctrl + Shift + R – Cere detaliile de contact celui cu care faci chat în fereastra activă.
* Ctrl + Alt + C – Afişează lista compactă.
* Ctrl + Alt + D - Afişează lista detaliată.
* F1 -Messenger Help.
Cred ca ai facut update de messanger. incearca o versiune mai veche si iti va aparea la fel.
Buna!
cred ca poti gasi in stanga sus la "conversation", "preferences"
si eu am aceeasi problema.