anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am o problema cu o prietena de a mea.Deci eu acum 2 zile I-am despre o persoana care dupa parerea mea (din cate am vb cu pers respectiva mi-a dat de inteles ca nu o suporta pe prietena mea)si deci I-am zis ca persoana respectiva nu are o parere asa buna despre ea cu alte cuvinte nu o suporta.Stiu foarte bine asta ca de fiecare daca cand vorbeam cu ea pentru ca ma certam cu prietena mea adica simteam nevoia sa ma descarc vorbeam cu ea si mereu spunea chestii de genu cum ca nu stiu ce are fetita asta, ca nu gandeste ok, ea este o persoana care prefera sa inghite tot si alte d astea.Asa eu I am spus ca nu o suporta fiind f sigura ca asta e adevarul.Asa si intr o ora ea vorbea intruna cu o alta pers si nu ma puteam concentra deloc.I am spus asta si toata ziua a fost suparata pe mine.Seara ii dau msj cu:-pe bune ca te ai suparat pentru asta? urmeaza o serie de replici in care ea sustine ca are dreptate si la in moment dat imi da un ss cu ceea ce a vb cu pers despre care I am zis ca nu o suporta.Persoana nega evident.Si ea incepe sa faca urat si sa imi spuna ca vr sa bag intrigi si cacaturi de genu intre cele 2 pers si incepe sa ma insulte sa imi spuna ca si a dat seama cum sunt de fapt.Pe langa faptul ca ea a intrebat pe pers respectiva daca o suporta a trebuit sa tina cont sa ma bage si pe mine in discutia lor, astfel stricandu mi prietenia cu pers respectiva.

Am urmatoarele intrebari pentru voi;

1.Persoana respectiva avea cum sa ii spuna asa direct ca nu o suporta atunci cand a intrebat-o sau poate sa nege ca sa nu stea 4 ani intr o clasa in care prietena mea o sa o evite.Nu era in avantajul ei sa nege?

2.Atunci cand bff ul tau iti spune ceva foarte important cum a fost asta cum ca nu te suporta persoana respectiva, a fost correct din partea ei sa si spuna cine I-a spus asta avand in vedere ca este bff ul meu?

3.Cine credeti ca a gresit in aceasta situatie.V-am spus cred foarte mult ca chiar nu o suporta, I-as fi aratat bff ului meu msj din trecut cu persoana respectiva dar din pacate eram pe wapp si cand mi am dat resetare din fabrica s-a sters si conversatia.

Va rog vreau sa stiu care dintre noi are o problema.Dau fundita la persoana care spune foarte clar cine a gresit, vreau sa judece correct si sa imi spuna cu argumente cine a gresit si de ce.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poveste incalcita la voi fetelor! Eu spun ca toate sunteti arogante si va muscati pe la spate!
Daca ati fi cinstite si modeste, v-ati recunoaste vina si nu v-ati mai preface cele mai bune prietene, care va tradati pe la spate si sa vorbiti de rau.
Hai, ca nu doare asta, sunt prostioare de copii mici pana la urma.'
Maine ia-ti papusa preferata si du-te de te joaca cu ele!
Si ca sa vada ca esti fata buna, cere-ti scuze de la ele,

| LaylaAnaMaria12 a răspuns (pentru Violleta2022):

Sa zicem ca at trebui sa imi cer scuze, dar numai eu trebuie sa fac asta, este doar vina mea?

| LaylaAnaMaria12 a răspuns (pentru Violleta2022):

Daca imi poti raspunde la cele 3 intrebari, ar fi mai de folos.

| Violleta2022 a răspuns:

1. In primul rand, fata aia nu a confirmat ca nu ar place-o pe cealalta, totul a fost prost inteles de tine.
Uite aici fraza ta:
"... dupa parerea mea (din cate am vb cu pers respectiva mi-a dat de inteles ca nu o suporta pe prietena mea)"
Deci: tu ai fost cea care a inteles gresit, fata aia nu a spus niciodata ca nu o place.

2. Daca Bff-ul tau a fost fortata de imprejurari sa spuna adevarul, asta a facut! A recunoscut ca tu i-ai spus minciuna cu pricina.

3. Tu gresit in situatia asta!
Ai spus o minciuna si au dreptate sa se supere amandoua.
Ceea ce "ti se pare tie" nu este decat o parere, nu realitatea, asadar, pastreaza pentru tine si nu pune vorbe rele in gura unuia sau altuia, ca uite ce iese, ca in situatia asta.

Daca tot nu pricepi nici acum, ca tu esti singura vinovata, atunci ori esti prea mica de varsta ori prea imatura si incapatanata.
dar nu-i nimic, in viata vei pierde mult cu asemenea atitudine si la un moment dat iti vei ajusta tu comportamentul, sa intelegi ca ceea ce faci este rau, sau nu-i normal. Pacat este ca, vei pierde oameni dragi cand pui vorbe rele despre ei.