Poveste incalcita la voi fetelor! Eu spun ca toate sunteti arogante si va muscati pe la spate!
Daca ati fi cinstite si modeste, v-ati recunoaste vina si nu v-ati mai preface cele mai bune prietene, care va tradati pe la spate si sa vorbiti de rau.
Hai, ca nu doare asta, sunt prostioare de copii mici pana la urma.'
Maine ia-ti papusa preferata si du-te de te joaca cu ele!
Si ca sa vada ca esti fata buna, cere-ti scuze de la ele,
Sa zicem ca at trebui sa imi cer scuze, dar numai eu trebuie sa fac asta, este doar vina mea?
Daca imi poti raspunde la cele 3 intrebari, ar fi mai de folos.
1. In primul rand, fata aia nu a confirmat ca nu ar place-o pe cealalta, totul a fost prost inteles de tine.
Uite aici fraza ta:
"... dupa parerea mea (din cate am vb cu pers respectiva mi-a dat de inteles ca nu o suporta pe prietena mea)"
Deci: tu ai fost cea care a inteles gresit, fata aia nu a spus niciodata ca nu o place.
2. Daca Bff-ul tau a fost fortata de imprejurari sa spuna adevarul, asta a facut! A recunoscut ca tu i-ai spus minciuna cu pricina.
3. Tu gresit in situatia asta!
Ai spus o minciuna si au dreptate sa se supere amandoua.
Ceea ce "ti se pare tie" nu este decat o parere, nu realitatea, asadar, pastreaza pentru tine si nu pune vorbe rele in gura unuia sau altuia, ca uite ce iese, ca in situatia asta.
Daca tot nu pricepi nici acum, ca tu esti singura vinovata, atunci ori esti prea mica de varsta ori prea imatura si incapatanata.
dar nu-i nimic, in viata vei pierde mult cu asemenea atitudine si la un moment dat iti vei ajusta tu comportamentul, sa intelegi ca ceea ce faci este rau, sau nu-i normal. Pacat este ca, vei pierde oameni dragi cand pui vorbe rele despre ei.
VulpeaDinUmbra întreabă: