| WhineUP a întrebat:

am o problema cu parintii mei de fapt cu tatal meu ma prea lasa sa ma distrez sa zic asalaughing adcia si ieri cum a fost balu s-a facut o petrecere si am fost si eu invitata si mi-a sp sa nu stau mai mult de ora 11straight face si chefu ala se termina spre dimineata.am incercat sa-i explic ca toate fetele de varsta mea stau pana se termina chefu.si pe mine nu ma lasasad am 15 ani. dar toate fetele de varsta mea si chiar mai mici au mult mai multa libertate decat mine.cum sa-i explic tatalui meu sa ma lase mai mult sa ma distrez? in + sunt mereu cu fratele meu...sad fara el nu merg niciodata [are 18 ani] faza e ca tatal meu se teme sa nu ma dezvirgineze carevalaughing de asta.nu am avut discutii de genul dar il mai auzeam cand ii spunea mamei chestii de genu;-s mama nu judeca asa. dar tata e prea de tot!sadsadcryingcrying cum sa-i explic?sad plss?

1 răspuns:
| MikyMi a răspuns:

E protector tatal tau si e normal, trebuie sa-l intelegi. U oare daca ai avea o fata de 15 ani ai lasa-o la o petrecere toata noaptea fara sa te ingrijorezi ca ar putea pati ceva?
Trebuie sa-i demonstrezi ca esti fata cuminte si ascultatoare si cu timpul va mai pune o ora doua in plus...
Mult noroc!