anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu parul meu.Mereu a fost gras.De mica mi se ingrasa super repede.Acum,dupa 2 zile de cand fac baie la cap mi se ingrasa super mult de zici ca nu a fost spalat de cateva luni.Ma spal pe cap odata la 2-3 maxim, deoarece dupa ce fac baie este atat de umflat si imi sta foarte foarte urat. Dupa 2 zile devine normal, iar dupa aceea se ingrasa foarte mult si pare lins.Folosesc si balsam la spalare.Ce imi recomandati? Funda+vot
P.S. Fara raspunsuri stupide

2 răspunsuri:
| nnc0910 a răspuns:

Buna. Eu cred ca trebuie sa iti alegi mai bine samponul ( sa fie unul anti-matreata sau anti-seboreic ). Problemele scalpului se datoreaza si schimbarii excesive ale samponului. Ai putea incerca Samponul antimatreata de la Cosmetic Plant, deoarece curata foarte bine parul. Iar despre balsam, cred ca ar fi mai ok sa-l folosesti doar pe lungimea parului, fara sa atingi radacina. Sper sa te ajute raspunsul meu!

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Incearca cu suc de lamaie. Lamaia este folosita la tenul gras, iar acidul actuaza eliminand grasimea din piele, iar la fel poti folosii acest suc pentru par. Dupa spalarea parului, aplica suc de lamaie, lasa-l sa actueze intre 5 si 10 minute si dupa limpezeste din nou parul. Sau alta metoda ar fi otetul, la fel, dupa spalare il aplici dar acesta NU il clatesti. Solutiile clasice ar fi sa folosesti samponuri pentru par gras, in loc de perie foloseste piaptan normal, nu-ti usca parul cu feonul fiindca acesta provoaca si mai multa grasime si nu folosii palarii si alte complemente de genul. Sper sa iti fie de folos happy