| NuSeZiceANONIM a întrebat:

Am o problema cu prietena mea cea mai buna.
De curand s-a cuplat cu un baiat
Ma simt foarte data pe dinafara
I s-a stricat si calculatorul si acum vreau sa vorbesc cu ea, sa impartasesc chestii cu ea, tot despre un baiat si de fiecare data cum oo vad pe mess, facebook, etc e la el sad
Ma simt ca dracu'.
Ce sa-i fac, e foarte naspa.Inainte a i se strice calculatorul statea pe laptopul mamei ei. Sau pe tableta.
Acum nu stiu ce se intampla

Ce ma sfatuiti sa fac?

5 răspunsuri:
| 8mariastar a răspuns:

Spune-i ce se intampla ca te simti ca a prost si sa fim sinceri daca aveai tu un iubit se intampla aceelasi lucru iti zic un sfat spune-i sa isi planifice timpul astfel incat sa ii acorde timp si de prietenul ei dar si de tine. Sper ca te-am ajutat

| NuSeZiceANONIM explică (pentru 8mariastar):

Si eu am avut un iubit si nu ma comportam de parca ea ar fi un gunoi de care trebuie sa scape. Plus ca tipul ala ma face idioata si ma enerveaza si ea nu ii zice nimic, imi zice mie sa nu il injur.
Ti se pare corect?

| 8mariastar a răspuns (pentru NuSeZiceANONIM):

Nu mi se pare corect eu zic asa fa cumva sa te intalnesti singura fara prietena ta cu prietenul ei si sa vezi cum reactioneza si ininte machezate imbracate frumos
care e idee sa vezi daca ala e fidel in relatia cu prietena ta si dac afli ca e un nnorocita sa ii spui prieteniei tale sa se desparta de el pentru ca o inseala

| NuSeZiceANONIM explică (pentru 8mariastar):

Nu pot face asta, ar fi nedrept

| EmyEmyy a răspuns:

Nu ar trebui sa ii spui pentru ca s-ar simti rau ca nu mai poate sta cu iubitul lui... Poti sa o inviti sa iasa afara cu tine si sa discutati. Dar sa nu o indepartezi de iubitul ei.