| Smile3 a întrebat:

am o problema cu prietena mea...Ea este mai "uratica" ca sa zic asa, sh nici un baiat nu a placut pana acum( toti ziceau ca arata super naspa si nu stiu ce) dar totusi invata foarte bine, iar de cand sta cu mine nu stiu adica baietii au inceput sa o observe si toti zic ca au un corp misto( desi adevarul e ca nu are decat sanii mari in rest n-are nimic si e foarte slaba si pe bune nu exagerez) iar eu da, am sanii putin mai mici, ar foarte putin si posteriorul.laughing Arata mai bine ca al ei!laughing..Si noi de aproape un an suntem cele mai bune prietene si mereu am incurajat-o pentru ca ea se plangea intr-una de cum arata si chestii dar eu mereu i-am fost alaturi si chiar am ajutat-o sa aiba incredere in ea, dar acum observ ca ea nu ma ajuta deloc! Adica mereu cand ii povestesc de un tip imi zice: Mdaa...Sa zicem ca ai avea sanse vreo 20-30 la suta cu el! Si ma enerveaza! Mie imi place de un tip de mult timp si ea acum crede ca mi-a placut mai de mult si acum am trecut peste(eu am facut-o sa creada asta) deoarece ma simt si prost sa-i mai zic ceva!
Eu mereu am avut incredere in mine, dar acum ea ma face sa ma simt ca o ratata. ..Si inca nu pot sa cred ca, candva eram considerata cea mai draguta fata din clasa( stiu ca par increzuta dar asa ee!) iar acum am pierdut in fata ei, care in afara de piept, credeti-ma ca nu are nimic special! Si cand am vazut ca baietii au inceput sa o placa, chiar m-am bucurat pentru ea, dar acum s-a schimbat total si mereu ma pune in situatii jenante! Si tot ea da vina pe mine ca a inceput sa ia note mici( sa nu credeti ca sunt proasta clasei sau ceva, adica am avut doar o medie sau 2 de 8 in rest 9 si 10!) dar def ea sta mereu si se distreaza cu baietii de la noi din clkasa prin parcuri! Eu acum ce ar trebui sa fac, sa inchei prietenia?

11 răspunsuri:
| deeadeea111 a răspuns:

Si eu am avut o situatie asemanatoare, aveam o prietena foarte buna, de fapt mi-era si verisoara, si tot asa a devenit ca in descrierea ta, am racit mult prietenia dar tot a ramas ceva intre noi.dar mi-am dat seama ca ea era in treaba ei acum are alte prietene mai bune si pe mine doar ma folosea.in orice caz incearca sa racesti usor prietenia si gaseste-ti alta prietena!

| Smile3 explică (pentru deeadeea111):

Stiu dar e cam greu deoarece( am uitat sa va zic) : eu sunt o fire mai baietoasa si le-am cam indepartat pe colege, iar cu baietii ma inteleg bine dar atata timp cat unii o plac o sa-i intoarca si pe ceilalti in potriva mea. si imi e cam frica.

| Smile3 explică:

Si acum ca tot am intrat in amanunte..My parents cam vor sa ma mute de la scoala, dar eu(sperand) ma tot rog de ei sa-i conving sa ma lase deoarece imi place mult de un tipdin scoala. deci acum ca nu prea mai am pe nimeni...ar trebui sa ma mai agit sa raman la scoala? adevarul e ca-mi place mult de el...

| ApaMineralaAcidulata a răspuns:

Aste este o situatie delicata.Mai bine vorbesti cu ea, incercati sa rezolvati problema, daca nu se schimba situatia faci ce crezi de cuviinta.Eu sunt o fire mai "razboinica" si probabil nu as pune la suflet comportamentul ei si atitudinea mea ar deveni mai rece.
Faptul ca baietii sunt atrasi de sanii mari...partea a doua.Si eu am complexul asta, dar asta face ca un baiat sa te placa pentru ceea ce esti nu pentru cat de mare e pieptul tau.
Primul pas ar fi comunicarea.Succes!happy

| Smile3 explică (pentru ApaMineralaAcidulata):

Frate dar si eu am sani!laughing.Ea ii are doar putin mai mari! Si oricum cred ca pe ei ii atrage faptul ca are 10 pe linie! Oricum pe mine ma deranjeaza doar faptul ca ma descurajeaza! Si am vorbit cu ea si acum stie ca sunt suparata pe ea dar totusi se comporta normal ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic..Si adevarul e ca in ultima vreme am fost si eu putin mai indiferenta deoarece chiar m-a enervat si tot ea a venit la mine si mi-a zis ca o enervez ca nu-i mai iau apararea si niciodata nu sunt de acord cu ea...

| Smile3 explică (pentru Smile3):

Deci chiar nu stiu ce sa mai fac!

| ApaMineralaAcidulata a răspuns (pentru Smile3):

Ah da-o in pisici! Fa in asa fel incat sa te simti bine! Serios, niciun baiat nu e atras de o fata pentru ca are 10 pe linie.Mai ai si alte prietene, iti faci una noua..de asta e mai bine sa ai un BFF un baiat!

| eevvaa a răspuns:

E bine ca ti-ai sustinut prietena dar totusi poate ca ai cam exagerat cu ajutorul, dar asa sa ne gindim singurica esti vinovata ca ai ajuns in situatia asta.Incearca sa te distantezi putin de ea poate vor surveni unele schimbari.Succese.

| MioaraManolache1999 a răspuns:

E foarte urat din partea ei tu iai fost alaturi acum ea nimic. las0o si gasesteti alta prietena.ea se va ruga apio de tine sa mai fiti prietene iti zic eu

| Pisicuta1998 a răspuns:

Nu mi se pare bine ce face adica tu ai ajutat-o si ea acum te ia peste picior(am trecut si eu de multe ori prin asta) si crede-ma cel mai bine ar fi sa nu o mai bagi atat in seama(asta nu inseamna sa nu mai vorbesti cu ea)dar priveste-o cu indiferenta(cu sictir laughing ) si poate ii mai ies fitele din capwinking.

| paulalele a răspuns:

Eu cred că da! e urât din partea ei să facă aşa... fă-o să-i pară rău prin diferite mijloace happy