Si eu am avut o situatie asemanatoare, aveam o prietena foarte buna, de fapt mi-era si verisoara, si tot asa a devenit ca in descrierea ta, am racit mult prietenia dar tot a ramas ceva intre noi.dar mi-am dat seama ca ea era in treaba ei acum are alte prietene mai bune si pe mine doar ma folosea.in orice caz incearca sa racesti usor prietenia si gaseste-ti alta prietena!
Stiu dar e cam greu deoarece( am uitat sa va zic) : eu sunt o fire mai baietoasa si le-am cam indepartat pe colege, iar cu baietii ma inteleg bine dar atata timp cat unii o plac o sa-i intoarca si pe ceilalti in potriva mea. si imi e cam frica.
Si acum ca tot am intrat in amanunte..My parents cam vor sa ma mute de la scoala, dar eu(sperand) ma tot rog de ei sa-i conving sa ma lase deoarece imi place mult de un tipdin scoala. deci acum ca nu prea mai am pe nimeni...ar trebui sa ma mai agit sa raman la scoala? adevarul e ca-mi place mult de el...
Aste este o situatie delicata.Mai bine vorbesti cu ea, incercati sa rezolvati problema, daca nu se schimba situatia faci ce crezi de cuviinta.Eu sunt o fire mai "razboinica" si probabil nu as pune la suflet comportamentul ei si atitudinea mea ar deveni mai rece.
Faptul ca baietii sunt atrasi de sanii mari...partea a doua.Si eu am complexul asta, dar asta face ca un baiat sa te placa pentru ceea ce esti nu pentru cat de mare e pieptul tau.
Primul pas ar fi comunicarea.Succes!
Frate dar si eu am sani!.Ea ii are doar putin mai mari! Si oricum cred ca pe ei ii atrage faptul ca are 10 pe linie! Oricum pe mine ma deranjeaza doar faptul ca ma descurajeaza! Si am vorbit cu ea si acum stie ca sunt suparata pe ea dar totusi se comporta normal ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic..Si adevarul e ca in ultima vreme am fost si eu putin mai indiferenta deoarece chiar m-a enervat si tot ea a venit la mine si mi-a zis ca o enervez ca nu-i mai iau apararea si niciodata nu sunt de acord cu ea...
Ah da-o in pisici! Fa in asa fel incat sa te simti bine! Serios, niciun baiat nu e atras de o fata pentru ca are 10 pe linie.Mai ai si alte prietene, iti faci una noua..de asta e mai bine sa ai un BFF un baiat!
E bine ca ti-ai sustinut prietena dar totusi poate ca ai cam exagerat cu ajutorul, dar asa sa ne gindim singurica esti vinovata ca ai ajuns in situatia asta.Incearca sa te distantezi putin de ea poate vor surveni unele schimbari.Succese.
E foarte urat din partea ei tu iai fost alaturi acum ea nimic. las0o si gasesteti alta prietena.ea se va ruga apio de tine sa mai fiti prietene iti zic eu
Nu mi se pare bine ce face adica tu ai ajutat-o si ea acum te ia peste picior(am trecut si eu de multe ori prin asta) si crede-ma cel mai bine ar fi sa nu o mai bagi atat in seama(asta nu inseamna sa nu mai vorbesti cu ea)dar priveste-o cu indiferenta(cu sictir ) si poate ii mai ies fitele din cap.
Eu cred că da! e urât din partea ei să facă aşa... fă-o să-i pară rău prin diferite mijloace