Poate ca nu a fost sa fiti impreuna tot restul vietii, dar cu siguranta trebuie sa ii fii recunoscator tot restul vietii pentru ajutorul oferit si increderea pe care ti-a oferit-o cand nici tu nu o mai aveai. Nu cauta cu disperare sa iti refaci viata, daca este cineva pentru tine va veni la momentul potrivit. Pana atunci incearca sa iti vezi de ale tale, fa-ti un rost, o cariera, si lucrurile se vor aseza de la sine.
Așeza de la sine? Eu cred că trebuie așezate de fiecare în parte nimic nu vine de la sine
Fiecare cu credintele lui.
Serios, am crezut că îmi vei răspunde mai detaliat, de ce crezi asta, doar banii nu cad din cer.
Nu prea am starea necesara de detalieri. nu la bani ma refeream, ci la perechea potrivita.
Bine dragă poate ai dreptate, deși nu mă gândeam la asta când am citit lucruri.
Incearca sa judeci limpede, rational si sa eviti anturajele dubioase. Poti fi sigur ca se va gasi o alta fata care sa te mentina pe drumul bun. Si este posibil ca greseala comisa cu Mihaela sa-ti fie invatatura de minte ca sa nu o repeti altadata. Sanatate si asa cum se spune ai mare grija de... mintea de pe urma.
"am ajuns sa il dau pe tata cu capul de pereti si sa o scuip pe mama"- mooooa, ce jmek eşti tu, băi esti nebun?
încearcă să te împaci cu prietena ta, mergi la din dragoste