anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Am o problema,dar inainte sa incep sa va povestesc am o mica dorinta,nu vreau sa fiu judecat pentru ce am facut singurul care are acest drept este Dumnezeu.

Deci greseala mare pe care am facut-o a fost sa merg de la o scoala buna la liceul sportiv asta penteu ca faceam sport de performanta,am fost prins intr-un anturaj si am inceput sa fac tot felul,de prostii:nu mergeam la liceu deloc,beam si fumam iarba de dimineata pana seara,ma bateam,am avut de multe ori probleme cu politia, parintii mei care au functii importante in orasul meu erau disperati, am ajuns sa il dau pe tata cu capul de pereti si sa o scuip pe mama dupa care sa plec de acasa si sa dorm pe unde apucam.
Unchiul meu care avea functie in politie i-a avertizat pe parintii mei sa fie pregatiti ca in maxim 1 an o sa fiu cel mai probabil inchis,eu eram inconstient nu stiam ce fac, ideeave ca toate astea s-au schimbat atunci cand am cunoscut-o pe Mihaela, eram la un bar cu niste amici si la masa alaturata erau 2 fete singure si am pus pariu cu amicii mei ca o agat pe una din el asa ca atunci cand ea a mers la baie am mers si eu si am facut eost de numarul ei,ne-am intalnit si pot spune ca ne-am indragostit unul de celalalt chiar daca eram diferiti, ea o fata cuminte si eu un derbedeu.
Ea a reusit sa ma schimbe pot spune ca a fost chiar un ajutor divin, tot timpul imi spunea "Radu tu esti un om bun si destept sunt sigura de asta"
Ganditi-va ca mai veneam la 3 dimineata din cazinouri si neavand unde sa ma duc fiind certat cu parinti la acea vreme ma duceam la ea si mereu imi deschidea usa si imi dadea de mancare,in final datorita ei am reusit sa ies din acel anturaj,sa ma las de prostii,sa termin scoala si chiar sa imi iau bacu din prima cand nimeni nici macar eu nu mai credeam,am reusit sa ma impac cu parintii carora nu le venea sa creada ca m-am indreptat,ideea e ca eu am facut o greseala si chiar daca am incercat sa o luam se la capat nu am mai putut si ne-am despartit,de atunci parca nu ma mai pot apropia de alte fete, toate fetele cu care am incercat ceva mi se par niste fitoase si figurante, am nevoie de un sfat ce sa fac sa pot sa imi refac viata iarasi?

9 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Poate ca nu a fost sa fiti impreuna tot restul vietii, dar cu siguranta trebuie sa ii fii recunoscator tot restul vietii pentru ajutorul oferit si increderea pe care ti-a oferit-o cand nici tu nu o mai aveai. Nu cauta cu disperare sa iti refaci viata, daca este cineva pentru tine va veni la momentul potrivit. Pana atunci incearca sa iti vezi de ale tale, fa-ti un rost, o cariera, si lucrurile se vor aseza de la sine.

| Divy a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Așeza de la sine? Eu cred că trebuie așezate de fiecare în parte nimic nu vine de la sine happy

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Divy):

Fiecare cu credintele lui. happy

Serios, am crezut că îmi vei răspunde mai detaliat, de ce crezi asta, doar banii nu cad din cer.

Nu prea am starea necesara de detalieri. nu la bani ma refeream, ci la perechea potrivita.

Bine dragă poate ai dreptate, deși nu mă gândeam la asta când am citit lucruri.

happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa judeci limpede, rational si sa eviti anturajele dubioase. Poti fi sigur ca se va gasi o alta fata care sa te mentina pe drumul bun. Si este posibil ca greseala comisa cu Mihaela sa-ti fie invatatura de minte ca sa nu o repeti altadata. Sanatate si asa cum se spune ai mare grija de... mintea de pe urma.

| Doub a răspuns:

"am ajuns sa il dau pe tata cu capul de pereti si sa o scuip pe mama"- mooooa, ce jmek eşti tu, băi esti nebun?

încearcă să te împaci cu prietena ta, mergi la din dragoste