Tu imbracate si iesi pe usa fara sa isi dea seama dar risti ca ziua urmatoare sa ramai cu usa incuiata asa ca tine-ti o cheie de rezerva ca sa o poti descuia cand revii acasa.
Buna pai ii poti spune mamei tale ca ai citit indeajuns de mult si ca ar trebui sa te lase si pe tine afara cum fac parinti cu celelealte fete si ca e nedrept sa stai in caasa doar sa citesti si ii zici ca iei o pauza si cand revii te apuci iar de citit
...asa si cu prietenele tale vei face in felul urmator le explici ca parinti tai for pentru tine cei mai bun si nu prea te mai lasa afara si in weekend-uri poti sta mai mult si zici si tu la una ssambata la ora cutare mergem la un film sau la shoop-ing si celeilalte duminica mergem la o cfenea sau la un scuc (depinde unde reti voi) asa sau daca nu mergi cu amandoua
succes
si nu trebuie sa suferi ca se cearta ele ca sa nu mai suferi le chemi pe la tine si le explici de ce nu te lasa mama ta
Of... ce pacat. Spune-i si mamei tale lucrul acesta.si daca tot insista, spune-i tatalui tau. daca mama ta nu vrea sa te asculte atunci o bazai la cap nute lasa asa de usor
Ai intrebat-o pe mama ta de ce face asta? Pur si simplu intreab-o. Nu e foarte corect. Daca vrea sa petreaca mai mult timp cu tine, sa ti-o spuna... Plus ca, TU citesti fara sa fie neaparat nevoie, si ea vede asta tot ca pe un rau... Incearca sa discuti mai mult cu ea privind tema asta. E tipic, cum sa spun, mămesc?
Sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor. Noroc!
Scrie intr-ul jurnal fals ceva de genul,, Draga jurnalule,
Sunt foarte forte foarte foarte trista!
Mama mea nu inteleg de ce nu ma lasa sa merg cu prietenele afara...
As vrea sa pot iesi macar putin.
Ar fi foarte frumos.
Iar apoi as citi.
Ce bine ar fi daca m-ar lasa macar o ora pe zi afara.
Pt ca daca nu ma lasa imi afecteaza relatiile cu cea mai buna prietena!
Sau macar daca m-ar intelege ca eu ma plictisesc cand ea vorbeste la telefon fiindca nu am ce face!
Ohh. jurnlule.
Sper sa ma lase de acum."
Scrii asta si lasi jurnalul deschis,, din greseala" pe birou.
Succes
Explică-i şi tu că ai nevoie de... ăăăămmm... timp liber (să stai şi tu cu prietenii)
Suna un prieten/prietena si zi sa ii distraga cumva atentia mamei tale si atunci ascunzi cartea, daca stii inregistreazate si pune la bae ca te doare burta, atunci sari pe geam sau pleci usor pe poarta, le te intalnesti cu prietenii, aaaaaaaaaa da stabileste ceva timp cu prietenul/prietena cat sa o tina me mama ta ocupata si vi repede acasa cand se termina timpul, sper ca te-am ajutat!
Parintii ne vor mereu binele, cred ca mama ta are un motiv de nu te lasa sa iesi, desigur depinde si de notele tale, daca sunt mai mici este un motiv de ingrijorare nu doar pentru parinti dar si pentru tine.Eu zic sa fii simcera si sa o intrebi e ce? bafta