1. Poti merge sa depui o plangere cu toate dovezile, desi ma indoiesc ca li se rupe prea mult la politisti de astfel de cazuri de 1 leu si 10 bani.
2. De ce nu il blochezi in momentul in care iti scrie? Indiferent ca isi face mereu alt cont sau nu, crezi ca noi de-a lungul anilor n-am patit chestii similare? Dar n-am stat la discutii si negocieri cu toti plictisitii psihopati.
3. Stai cuminte ca daca se pricepea sa sparga conturi, ti-l spargea in 3 minute. Un cont de Facebook e printre cele mai simple lucruri de spart.
4. O sa se plictiseasca in cele din urma si te va lasa in pace. Iar cele 2 conturi create de el, report catre Facebook ca iti foloseste identitatea si ai terminat.
Du-te la poliție și depinde plangere+scoate la imprimanta amenințările și dacă o sa ceară, le arăți și pe telefon
Sigur ca da, il pot depista dupa ip indiferent cat se ascunde, toti avem contul de google conectat la telefon, daca are ip fake pe pc/laptop il ia dupa telefon si tot dau de el.
Nu are cum sa iti fure numarul de telefon daca il ai pus pe privat pe Facebook, si sunt slabe sanse sa sparga contul, un profesionist tace si face, la cum se comporta si ameninta e un simplu mucos.
Am blockat toate conturile lui și am dat și raport, dar el continuă să creeze alte conturi.
De 4 luni pățesc asta, in fiecare zi el face alte conturi și mă amenință.