| Mary496 a întrebat:

Buna happyAm o problema de mica:sunt alergica la praf si polen.Acum un an am descoperit alergia la pisici(in special) si cea la parfum.De obicei ma dau cu deodorant spray(la roll-on fac bubitze) si putin parfum, dar imi curg ochii, stranut si imi curge nasul.Nu stiu ce sa mai fac, in ultimul timp nu mai pot sa tin in frau toata treaba si nu pot sa miros ca un sconcs!
Fundaaa :*

2 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medic sa-ti dea niste medicamente potrivite pentru alergiile tale, nu cred ca la farmacie poate sa-ti dea fara reteta, sau poate ca iti da fara, ceva cu spectru larg, dar poate nu o sa fie de folos, si mai bine nu te indopi cu medicamente degeaba.
Evita sa stai pe langa polen/praf/pisici, iar parfum cred ca ai putea folosi, dar sa nu dai pe piele, te dai pe bluza pe piept, sau pe geaca, etc. Am mai auzit de alergii la deodorantele roll-on sau stick, si unii au apelat la pudra mentolata, dar dupa mine nu cred ca e cea mai grozava idee...

| Mary496 explică:

Deci Sininen, ce ai zis am incercat deja.Am Aerius(sau cam asa ceva) si iau cand ma apuca rau.Medicul a zis ca e o tampenie(chiar a zis), ca nu are ce sa imi dea.Eu am alergie la vaporii de parfum, deci degeaba ma dau sau nu ma dau pe piele, ca oricum ma apuca