Pai sa o luam de la inceput, ce o sa faci cu primul daca te minte? lasa-l, sa minta pe alta.
Apoi pe al doilea, urasc genul ala de copii, eu am 14 ani, si cand vad cate unu din asta astept sa zica ceva catre mine, sa ii pot aplica 2 peste fata, pana il apuca plansu.
Deci dupa parerea mea, decat sa stai cu 2 ratati, mai bine gasesti pe altcineva, sau il cunosti mai bine pe cel din a 8-a, desi nu prea cred ca il intereseaza pe el de fete mai mici de a 7-a, asa cum nici pe mine nu ma prea intereseaza, ori cum, poate ai noroc.
Sper ca te-am ajutat.
Vorbesti de parca esti la piata si alegi morcovi. Da-o-n pastele masii de treaba.
Intreaba-te inainte de toate daca meriti atentia vreunuia. Daca nu, fa-le un bine si spune-le. Asta daca nu cumva sunteti pe acelasi nivel, ceea ce e in regula.
Petrece timp cu fiecare din ei, doreste-ti real sa vezi despre ce este vorba in viata lor, ce vor ei sa faca si apoi alege-l pe cel care vrea mai multe de la viata. Acela te va ajuta sa iti cresti pretentiile si sa iti dezvolti mintea.
Relatia de cuplu este alegerea de a merge pe acelasi drum impreuna cu cineva care iti impartaseste filozofia de viata, care vrea mai mult de la viata si care e dispus sa te ajute si pe tine sa devii un om mai bun cu fiecare zi.
Interesant, voi abia va recunoasteti pe strada si deja ai ajuns la stadiul de a alege pe unul dintre ei. Mi se pare mie sau te cam grabesti? Serios acum e o prostie, tee-au intrebat toti trei daca vrei sa le fii partenera si esti in incurcatura? Nu vad rostul!
Bafta si sarbatori fericite!
As vrea sa stiu cati ani ai, ca sa ma pot pronunta mai bine.
In ori ce caz, cunoaste-i mai bine pe toti, si daca faci deosebire intre bine si rau, e logic ca il vei alege pe "baiatul bun", nu pe cel care bea, fumeaza, vagabondeaza, chiuleste etc, si bine inteles, sa te placa si el.
I-ai putea descrie pe toti 3, si sa imi zici ce varsta ai, si ce varsta au si ei.
Si nu lasa lucrurile de la sine, pentru ca nu se vor rezolva, ori vei face ceva, ori vei ramane cu "placutul", si iti trec baietii pe langa tine.