| ღMikyღ a întrebat:

Am o problema destul de delicata...Am 13 ani si...cand vad ca ma fac mare domnisoara si ca in curand o sa am un iubit, o sa merg cu prietenii in parc ma bucur extrem de tare, dar, cand ma uit la pozele mele cand eram un prichindel, imi amintesc de acele vremuri si le duc dorul. Stiu ca nu ma voi mai intalni cu acele vremuri, au ramas doar amintiri.Cine nu are vrea sa se intoarca in timp si sa mai retraiasca diferite sentimente si bucurii? Mai de curând am descoperit melodia Jubel. Pe mine ma sensibilizeaza atat de tare incat nu pot sa imi iau gandul de la copilaria pe care am avut-o si adolescenta ce vine cu pasi cam prea repezi spre mine. Ce ar trebui sa fac? sad

Răspuns Câştigător
| cosmina1998 a răspuns:

Bucura-te de momentele pe care le petreci acum cu prietenii pentru ca nu se vor mai intoarcewinking Te vei bucura si de momentele care vor veni, cand iti vei face alti prieteni, cand se vor schimba profesorii si cand tu te vei schimba, te vei maturiza happy traieste mometele actuale...fii fericita, zambeste mereu pentru ca asta conteaza acum :* pupici :*

5 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Sa te bucuri de clipele frumoase din prezent si sa-ti aduce aminte cu drag de trecut. Esti norocoasa pentru ca ai clipe frumoase de care sa-ti amintesti.

| RobertFHC a răspuns:

Accepta-te asa cum esti, adica schimbata happy

| VisionsofaGod a răspuns:

Uita trecutul. Daca te gandesti prea mult la trecut o sa ramai acolo.

| ManiacuAMD a răspuns:

Traieste-ti viata este foarte scurta.

| Anaais a răspuns:

Sa accepti faptul ca ai crescut, ca vei creste. Bunica mea, cand ma vede pe mine si pe fratele meu zice : "Si eu am fost odata ca voi."
Asta e viata!
In curand o sa ai copii, si o sa-ti traiesti din nou copilaria prin ei.
Numai bine!