| Loola19999 a întrebat:

am o problema destul de delicata. Eu sunt intr-o relatie de 2 ani si suntem foarte ok, suntem ca la inceput(din unele puncte de vedere). Mi-am lasat ceva prieteni/e pentru el si nu regret nimic. Ma simt bine cu el. Acum doua saptamani o prietena de a mea si-a facut si ea un prieten mai mic decat ea cu un an, eu nu l-am agreeat niciodata, insa am incercat pentru ea, problema e ca de la un timp prietenul ei tot pune bete-n roate relatiiei mele, inventeaza chestii despre prietenul meu jignitoare si 100% neadevarate, prietenul meu fiind genul ala de tip gamer, rocker ce nu-si bate capul cu toti derbedeii. Insa iubitul ei insista ca al meu e un fraier si nu stie ce vad la el, ca o are mai mare ca a lui -.-" si ca nu ne va mai tine mult relatia. Ideea e ca eu nu vreau sa-l mai am in preajma pe acel baiat, dar mi-e frica ca as putea sa-mi pierd prietena doar pentru ca nu-i vreau iubitul in preajma, ma rog, tot ce s-a intamplat e patetic, dar pur si simplu nu vreau sa-mi pierd prietena din cauza unei tampenii, dar nu-l mai pot inghitii pe baiatul ala deloc, mi-a ajuns. Tin sa mentionez ca tipul e un mare ingamfat ce se lauda ca nu mai e virgin, iar cand fata i-a zis ca nu vrea sa aiba contacte cu el decat dupa macar un an, pentru ca asa am fost eu si prietenul meu, ala a sarit ca ars ca cum si de ce. Si prin contacte fata se refera la chestii specifice varstei, gen s-o suga de gat, de fata, ureche, sau s-o atinga. Eu una cred ca el vrea doar popularitate si sa i-o traga. Dar daca i-as spune asta, tot eu pic de fraiera si nu m-ar crede. Va rog, nu stiu ce sa fac.

2 răspunsuri:
| GabrielaIoana a răspuns:

Eu zic sa incerci sa mai vorbesti cu prietena ta sa ii explici ca tipul are interesul lui si sa deschida bine ochii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un idiot mare ala dar prietena ta cum de il place? aia ma intreb eu, ori e dusa ori e o piti. si daca e piti nu stiu de ce o mai tii langa tine, dar na poate iti place de ea ca asa esti si tu, cine stie. cica " zi-mi oamenii de langa tine sa iti zic cum esti si tu. asa si tu asa si aia. ii place un cocalar care se da mare sa il aiba, nu iti place de el, scapa de amundoi, daca nu, nu te mai plange si inghitei asa cum sunt