Din cate zici tu sunteti amandoi caractere puternice din cauza asta va certati fiecare vreti sa dominati. Si eu sunt la fel si am avut aceeasi problema cu fosta mea prietena din cauza asta ne-am despartit si ea si-a gasit un fatalau cu care face ce vrea ea iar eu nu am mai vrut sa imi gasesc alta fata am luat o pauza. Un sfat ar fi sa incerci sa mai lasi de la tine in anumite momente dar daca el incearca sa isi bata joc de tine te minte sau te insala da-i verde rapid nu sta la discutii! Daca vezi ca e ok si se comporta bine doar vrea sa domine incearca in anumite momente sa mentii un echilibru adica lasa-l sa se simta sef apoi trezeste-l la realitate. Bafta!
Din moment ce nu te lasa ca tu sa fii ''sefa'' inseamna ca ceva scartie acolo. Daca ar tine la tine cu adevarat, ar accepta asta, insa orgoliul este prea mare. Gandeste-te bine ce vrei sa faci, incearca sa schimbi ceva in relatie. Daca te desparti de el, e posibil sa nu-ti fie bine (stiind ca prima data nu ti-a fost ). Vorbeste cu el, faceti un fel de joc. Intreaba-l ce nu ii place lui in relatie si apoi sa spui tu ce nu iti place in relatie. Apoi rezolvati asta impreuna, daca va iubiti veti trece peste toate si va veti accepta asa cum sunteti. Sunteti doua persoane foarte incapatanate din cate vad.
Eu sunt cea mai incapatanata! El probabil a devenit de la un timp.