| passout98 a întrebat:

Am o problema destul de grava de cativa ani...acneea.laughingNu stiu cum sa scap de cosuri,am folosit multe creme dar fara efect,spre rusinea mea,recunosc ca ma masturbez destul de des, dar oare asta e problema?

6 răspunsuri:
| Maomau a răspuns:

Nu este asta problema.
Nu te mai da cu unguente ci cu Clerasil sau alte solutii speciale pentru asta cumparate de la farmacie!
Nu te mai masturba de unu singur ca prostu, ci mai bine cauta-ti o prietena sa o faceti impreuna!

| DomnishoaraPisicutza a răspuns:

OK, masturbarea este un lucru normal la adolescenti si te felicit ca ai avut curajul sa o recunosti. Nu este o cauza a acneei, nici pe departe. Eu ti-as recomanda niste pastile : Roaccutane. Sunt foarte bune, pe mine m-au ajutat enorm cand am avut problema asta. Tot ce trebuie sa faci este sa te duci la un dermatolog si sa ii spui ca vrei sa incepi un tratament cu Roaccutane. Va trebui sa iti faci analizele mai intai, sa te asiguri ca nu ai o problema de sanatate care s-ar putea agrava in timpul tratamentului. Medicamentul respectiv are o gramada de reactii adverse pe care iti recomand sa nu le citesti. Cumpara-ti doar un balsam de buze de la URIAGE, pentru ca Roaccutane-ul usuca foarte tare buzele. Sper ca te-am ajutat. Succes!

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Buna!
Acneea este o problema pentru multi tineri. De multe ori, cremele si tratamentele astea nu-si fac efectul cum trebuie pentru ca utilizarea lor nu corespunde fiecarui tip de ten (ten gras, uscat, normal).
Sfatul meu este ca seara inainte de culcare, dupa ce te speli pe fata, sa storci zeama de la o lamaie si cu un tampon de vata sa te dai cu ea pe fata. Zeama lamaiei impiedica ingrasarea tenului si aparitia cosurilor. Poti face tratamentul asta atata timp cat consideri tu ca este necesar.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes!

| Noitrex a răspuns:

Pai spalate si tu mai des pe fata nu mai folosi crema ca nu ajuta la nimic si nu ti-o mai da in cap toata ziua(masturbarea nu are legatura cu acneea)

| epurasu a răspuns:

Masturbarea nu are ninic cu acneea unguentele folosite asa din auzite ca sant bune nu e o solutie- spalate cu ceai de musetel e mult mai eficient.

| Vvistula a răspuns:

Du-te la dermatolog nu e din cauza masturbarii, o vecina mi-a povestit ca s-a dat cu urina pe fata merita incercat.